שאלה

2cookie

New member
שאלה../images/Emo12.gif

עם כל הבאזז סביב הDELL לא הקדשתי בכלל מחשבה להטענה של הסוללה שלו
חיפשתי וחיפשתי באתר של DELL, ובכל הביקורות שעשו לAxim X30 אי פעם לא כתוב מה המתח הדרוש, וממש לא בא לי לשרוף את המכשיר ביום הראשון שאני מקבל אותו. יש סיכוי שהוא נטען מהUSB? אם לא, מה המתח של המטען שלו? האם זה מתאים לארץ? וגם יהיה בסדר אם בעלי X3 יענו על זה לפי המכשיר שלהם.

castroman

New member
אני לא חושב שתיהיה

לך בעיה כלשהי בקשר למתח, סך הכל הכל הולך וניהיה אוניברסלי - בכל מקרה אני מאמין גם שתיהיה הטענה דרך הUSB - הפך לסטנדרט.

2cookie

New member
אני באמת מקווה שהשנאי אוניברסלי...

כבר שמעתי על כמה T3ים שרופים בגלל מתח לא נכון...

shed

New member
---> הכי פשוט

להעיף מבט על השנאי שמגיע איתו לפני שמכניסים לשקע. כך אני עושה עם כל מכשיר חשמלי שאני קונה (בין אם זה בארץ או בחו"ל). תסתכל מה ה-input שלו. אם מדובר ב-110 או 220, ובאיזה תדר (50 או 60 הרץ). במידה והשנאי לא אוניברסלי (מה שיכול מאוד להיות - עקב רצון לחסוך) כל מה שיהיה עליך לעשות זה לגשת לחנות חומרי בניין קרובה ולקנות שנאי (לא רק מתאם - אלא שנאי) בין רשת 110 לרשת 220. as simple as that. הערה: אין קשר לסוללה בכלל.

mikeoreli

New member
מה לגבי מטען לרכב ?

האם גם שם יש הבדל בין צריכת ה DC בין ארה"ב לישראל ?

shed

New member
לא,

גם ברכבים בארץ וגם ברכבים בחו"ל המתח שמגיע לשקע המצית הוא 12VDC. כך שהכל מתאים. כאשר אני בדרכים אני מטעין את הפאלם דרך usb- כבר אחד לסחוב בלי מתאמים ובלי שטויות. אין לי בעיה של אורך חיי סוללה (1500mA) כך שאני מטעין רק בלילה.

AYELET1

New member
אכן, ובנוסף הטענה דרך USB של

מכשיר כזה (זולל סוללה כזה) היא איטית בטרוף (ולא נדבר כבר על האפשרות שמכשירים או התקנים נוספים יהיו מחוברים ל-USB ללא אספקת מתח חיצונית)

2cookie

New member
תראי... אני בד"כ מטעין כל הלילה

כך שלא איכפת לי. עם מסך כל כך טוב אני גם מוכן להתמודד עם בהירות נמוכה ואפילו לעשות אנדרקלוק למכשיר... אז אם אני אפחד לשרוף אותו אני פשוט אטעין עם הUSB ובמקרי חירום אעשה את מה שפירטתי... (אם יתאפשר להטעין מהUSB)

למעלה