שאלה !

shely50

New member
שאלה !../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

כמה זמן רצוף (הפסקת פיפי, קפה או חטיף לא נחשבת...) כל אחד מכם מסוגל לשבת ולהרכיב פאזל? אני מחזיקה מעמד לא יותר משעתיים וחצי רצוף. אח"כ אני חייבת לשנות עיסוק לפחות לכמה שעות, או ימים... סתם תהיה של שבת קרה ושקטה... ד"א - התחלתי את הרקדנית הספרדיה. ממש הולך מהר (בינתיים...)

GreenShine

New member
תלוי ../images/Emo13.gif

האמתי על הפאזל האחרון שלי של העיר קרקוב ישבתי איזה 9 שעות ברצף..ולא סיימתי אותו באותו היום..אפילו לא חצי..
חח אבל לא תמיד זה ככה,זה תלוי מתי,מה המצברוח והנחישות
נ.ב:הפאזל של הרקדנית הספרדיה ממש יפה
בהצלחה

jocie1

New member
תלוי בעיקר לפי הקצב האישי וסוג הפאזל.

התמונה מקסימה. ראיתי אותה וכמעט קניתי...יש לסיים קודם מלאי...

MEGA GAME3

New member
ביום כיפור האחרון...

ישבתי על הפאזל שעשיתי 7 שעות רצופות..........ואז התעלפתי

123נעמי

New member
הרבה זמן../images/Emo13.gif

בתקופות הטובות יכולתי לשבת שעות ולהרכיב כרגע אני בפסק זמן - יושבת שעה פה שעה שם וזהו. תקופה צולעת בפאזלים

מהרגע שנפתחת הקופסא

ועד שנגמר הפאזל, ולא משנה אם יש שם 2000 חתיכות. (חוץ מהפסקות שינה). כשיש פאזל - אין כביסה, אין בישולים, אין עבודה (אנחנו עצמאים, ובימים האלה הבעל עובד...) והילדים המסכנים?! כמובן מצטרפים בשמחה להרכבה, עד.... שנמאס להם והם פורשים. אחרי שעה שעתיים באים להציץ, רואים שהתקדם ומצטרפים שוב... עכשיו תבינו למה אני חושבת אלף פעמים לפני שאני קונה פאזל... וגם תוכלו לנחש איזה צבע מקבלים הפנים של בעלי כשהוא רואה פאזל חדש בבית...

מממאיה35

New member
../images/Emo6.gif

מעולה התאור הזה שלך, גרמת לי לצחוק <בניגוד, נראה לי לבעלך ותגובתו כשהוא רואה שיש פאזל חדש>. תגידי למה הוא לא מצטרף אליך?

חסר משוגעים בבית???

אבל האמת, שלאט לאט הוא מתקלקל. אם פעם היה עובר בחריקת שיניים ליד הפאזל ומרכיביו, היום הוא מעז ליטול חלק ולנסות את מזלו, או יותר נכון לנסות את מקומו.

nawa

New member
היו תקופות שהייתי יושב שעות רצוף

בלי הפסקות על פאזלים , וכמו שמיסי כתבה כבר העברתי כמה לילות רק בעשיית פאזלים היום פחות, בגלל העבודה אבל מדי פעם בסופי שבוע אני מוצא את עצמי יושב כמה שעות טובות. זה תלוי בחשק ובמצב רוח וכמובן בפאזל, אם זה פאזל שהולך די מהר, אז יש מצב שאני אשב עליו יותר זמן בשביל לסיים אותו מהר, אם זה פאזל שהולך לאט אז מן הסתם הוא מייאש אותך מהר יותר.

למעלה