שאלה

Gremshnit

New member
+there is a new Jerusalem

וכנראה שרוב הסיכויים את לא יודעת למה אני מתכוון, אז מריז אוף דה סי.

רעוּת

New member
אני יודעת מה זה סינדרום ירושלים ../images/Emo46.gif

ואני גם מתעלמת מקיומו של הביקיפר
.

Gremshnit

New member
חחח לא יא סתומה

התכוונתי לציטוט שנתתי. בגלל ההתעלמות הגסה והברברית והכעורה שלך מביקיפר אהובי, אז שיערתי שלא תדעי מאין הציטוט נלקח. אבל איתך אי אפשר לדעת, בטח את טוחנת את אירלנד לארוחת בוקר

רעוּת

New member
חחחח אתה אומר לכ הזמן כמה אירלנד גרוע,

אבל למען האמת, אני בכלל לא זוכרת איך הוא הולך, או מה ההבדל בינו לבין שאר השירים
.

Gremshnit

New member
אמממ...

הוא כזה כמו שירי טיילור סוויפט ושאר זמרות פופ סוג ז', שיר שלא מתפתח לשום מקום ואתה מתבאס שהוא תקוע לך באמצע החיים. אבל הדבר הכי נורא, הוא משעמםםםםםםםםםםםם. והוא כל כך איטיייייייייייייייייייייי. כאילו הוא לעולם לא נגמר, וכל השנהנהנהנהנה האלה רק מחרפנים עוד יותר. מה גם, הוא תקוע כמו עצם בגרון בין אוריג'ינל סינשואליטי והביקיפר, שהם שני השירים הכי טובים באלבום. אני מקווה שלפחות אותם את מעריכה... הקטע הכי עצוב הוא, שאבא שלי אמר שהוא דווקא אוהב את השיר, יש בו צליל קובאני כזה, ושאני לא אעביר. 3 וחצי דקות מחיי בוזבזו על דבר שאני מתבייש לקרוא לו יצירה של טורי...

רעוּת

New member
לפי התיאור שלך,

זה יכול להיות גם כל שיר אחר באלבום הזה, ואני מצטטת: "שירי טיילור סוויפט ושאר זמרות פופ סוג ז', שיר שלא מתפתח לשום מקום ואתה מתבאס שהוא תקוע לך באמצע החיים. אבל הדבר הכי נורא, הוא משעמםםםםםםםםםםםם. והוא כל כך איטיייייייייייייייייייייי. כאילו הוא לעולם לא נגמר". שוב, מה מייחד אותו משאר השירים באלבום והופך אותו לגרוע יותר
.

Gremshnit

New member
פשוט תקשיבי לו ../images/Emo46.gif

בעצם, תקשיבי לפי הסדר: אוריג'ינל --> אירלנד --> ביקיפר. ואז תביני. וכל שאר שירי האלבום מדהימים!
אמנם יש פה ושם נפילות קטנות, ואני גם מסכים שזו לא פסגת היצירה של טורי, אך יש כאן כמה שירים פשוט יפים. כמו פאראסול, תחתונים כתומים, ג'מייקה אין, סליפס עם פרפרים, וויטנס, הוצ'י וומן, טוסט ועוד רבים אחרים. אבל גם אם עדיין לא תצליחי להתחבר לאלבום, אבין זאת. אני, בכל אופן, אוהב אותו מאוד ושמח שיש לי אותוו.

רעוּת

New member
אולי יש בו כמה שירים יפים,

אבל אני לא מסוגלת להקשיב לו בתור אלבום. יש לי סף שעמום נמוך, והוא עובר אותו בהרבה
.

למעלה