שאלה...

BobLirs

New member
שאלה... ../images/Emo118.gif

אתמול נסעתי על 140 קמ"ש בכביש שמותר בו 100, ומצלמה צילמה אותי..
עכשיו הייתי עם רכב של העבודה של אמא.. ליסינג כזה... מישו יודע אם אני מקבל קנס, אם יורדות נקודות..משו..? תודה רבה, לירן.

samata

New member
הדו"ח ישלח

לאמא שלך, והיא תבחר אם להעבירו אותו אליך או לקחת את זה על עצמה (אאל"ט 6 נק' ו-750 ש"ח).

gold ayelet

New member
ד"א, תוך כמה זמן מעת ביצוע העבירה

מגיע הקנס הבייתה? ועוד שאלה..נכנסתי לצומת בירוק מהבהב והייתה לפני מכונית ואני לא יודעת אם הספקתי ממש לצאת מהצומת שכבר היה אדום.. כאילו רוב הסיכויים שכן... ואח"כ גיליתי שיש שם מצלמה, אז אם הייתי ביציאה מהצומת והיה אדום אז יכול להיות שאני אקבל דו"ח? ואם כן מתי זה יגיע לדואר? (שאני אוכל לקחת את זה לפני ההורים שלי =) )

king30

New member
אממ

אומרים שעם המצלמה מצלמת אותך אז יש פלאש חזק מאוד אז עם לא ראיתה שום פלאש אז אולי 50% צילמה או 50% זאת מצלמה דמה

yany11

New member
אתה יכול להיות רגוע

המצלמה מצלמת רק אם אתה נכנס לצומת באור אדום.

רן88

New member
../images/Emo45.gif ולפותח השרשור רק משהו קטן...

זה מאוד משנה אם צולמת על 140 או על 141. אם צולמת על 140 אז הקנס הוא 750 ש"ח עם 8 נקודות (שמעתי שברכבי חברה איכשהו הנקודות נעלמות, אבל אני ממש לא סגור על זה). לעומת זאת, אם צולמת על 141 או יותר אז תקבל פסילה של הרישיון, העמדה לדין ו-10 נקודות. באיזה כביש זה קרה ובאיזה קטע?

Superdror

New member
ברכבי חברה הנקודות לא נעלמות.

למען האמת, זה תלוי במעסיק. ישנו חברות "שמסגירות" את מי שהרכב באחריותו למשטרה וכך הוא מקבל את העבירה ואת הנקודות. במידה והחברה לא מעבירה את פרטי הנהג - אזי, אין נקודות. בדו"ח של 40 קמ"ש מעל המותר זה פחות בעייתי וחברות בדר"כ לא מוסרות את שם הנהג, אלא פשוט מוודאות שהדו"ח ישולם. כשמדובר בעבירה שהיא זימון לבית משפט - אזי בדר"כ מסגירים את פרטי הנהג, מהסיבה הפשוטה - באם נטען כי לא יודעים מי הנהג - הקנס בדרך כלל גדל פי כמה.

wil

New member
בד"כ מעגלים למטה קמ"ש-שניים

והספידומטר ממילא אופטימי, כך ש-140 על השעון זה אולי דוח של 135-6. מדובר ב-750 שקל ושמונה נקודות. אם אמא שלך ביחסים טובים עם קצין הרכב/המזכירה של החברה - לדבר איתם ולוודא שיביאו לה ביד את הדו"ח כשהוא על שם החברה, היא תלך עם 750 שקל מזומן לשלם בדואר, ותביא לקצין הרכב את הספח המשולם. סוף הסיפור, אין צבירת נקודות לחברה, וכולם מרוצים. אם מדובר בזימון למשפט המצב מסתבך משמעותית, אבל גם מזה אפשר לצאת ללא ניקוד אם המהירות לא מחרידה ממש (140 אין בעיה, 200 אין סיכוי), מוכנים להשקיע כסף ויש שיתוף פעולה מלא של החברה.

BobLirs

New member
בכביש המהיר מראשון לאשדוד

יש שם פול כאלה מצלמות =/ תודה לכל מי שענה... [שבוע עבודה הולך לפח!
]

samata

New member
אוי אוי...

כביש 4? הוא ידוע בכמות המצלמות שיש בו :\

samata

New member
יאפ

ובכל זאת, צריך להכיר טוב טוב את הכביש כדי לדעת איפה כן ואיפה לא...למרות שגם ככה כל כמה חודשים מחליפים מצלמות ולכן המיקום של מצלמות הדמה משתנה.

C T S

New member
ביציך וגופך נשמרו מהרוע מכול!

אני מכיר את הכביש הזה שמראשון לאשדוד, אשקלון ואז עזה. כמה שוטרים יש שם(מתחבאים מאחורי השיחים-אני בכל אופן ימי שבת שנוסע שם רואה אותם בכמויות).

C T S

New member
אם כבר איזה רכב?

ואני מציע לתת לאמא שלך לשלם חחחח סתם.....

למעלה