שאלה.

SaberTooth

New member
אבל הם מחשבים אותם אחרת.

מכוון שעלפים חיים 1000 שנה ובני אנוש כ-100 שנה, עלפים מזקינים הרבה יותר לאט מבני אנוש. לכן מחשבים את השנים אחרת.

Ophel McNeil

New member
אתה *משוכנע* שקראת את הספר?../images/Emo117.gif

כי אתה אומר שטויות... אלפים ובני אדם מחשבים את השנים אותו הדבר. כך שאם תשאל אלף שיראה לך בן חמש בן כמה הוא, הוא יגיד לך שלושים (או כל מספר אחר באותו סדר גודל). זה שהם חיים חיים יותר ארוכים, לא מונע מהם לספור את השנים כמו כל יצור חי אחר בקרין.

ShadowFlash

New member
......

עץ זית בן 1000 שנה הוא בערך בן 5 שנות אדם????? זה צורה מתומתמת לחשב שנים.... שנה שלמה = הקפה של כדור הארץ סביב לשמש אי אפשר לומר אלף שחי 700000 שנה הוא למעשה חי איזה 3 שנות אדם כי זה לא נכון!!! הוא חי 700000 שנה

Northern Lights

New member
הגזמתם../images/Emo41.gif

אלפים חיים משהו כמו 500 שנה. בני אנוש חיים בערך 90 שנה, וברוב המקרים אפילו פחות. נראה לי שסייבר התכוון לזה ש- 10 שנים, למשל, נראות כמו המון זמן לבני האנוש, אבל לאלפים מאריכי הימים 10 שנים הן זמן קצר מאוד. אלף שהוא בן 20 בערך יראה, יתנהג ויהיה ברמה רגשית ושכלית של ילד אנושי בן שלוש. נראה לי שסייבר התכוון לזה שאלפים מתייחסים לזמן שעובר ולשנים בצורה אחרת, לא שהם סופרים אותן בשיטה שונה מבני אנוש.

סייבר, בלי להעליב, אבל איך אתה מנהל

הפורום אם רק עכשיו גמרת את דרקונים של שחר האביב? זה אומר שהרוב בפורום יודעים יותר ממך.

SaberTooth

New member
אז../images/Emo35.gif

תפקידי היחיד כמנהל הוא לשמור על הפורום פועל כמו שצריך. זה כולל מחיקה, שרשור, חסימה אם צריך וגם כולל עדכון מאמרים, עדכון סקרים, עדכון קישורים, עדכון גלריות וכדומה... העובדה שרק סיימתי את הרשומות לא מונעת ממני למלא את תפקידי בצורה טובה.

just Tanyush

New member
אבל זה לא הורס לך

את כל הסדרה? מופיעים פה 50 ספוילרים על כל ספר מהסדרה.

thug4life

New member
בקשר לגיל האלפים

לפי חוברת מידע (של TSR שאותה אני יכול לספק דרך ICQ) על כל גזעי קרין אלפים חיים בממוצע עד 500 שנה מעטים מהם שורדים עד גיל 700 אבל לא יותר לוראק נהיה זקן (אולי) רק בגלל בועת הדרקון לדעתי ולהגיד שאלף זקן בגיל 400 זה אפשרי אבל סתכלי אדם בן 65+ נחשב לזקן אבל יש אנשים שחיים יותר!!

למעלה