שאלה

Silver Fox

New member
שאלה ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

שלום, אני יודעת שבלונדון יש איפשהו חנות עם פריטים של להקות רוק ישנות. אשמח אם מישהו ייתן לי פרטים עליה - שמה, הכתובת שלה, אם אפשר גם את האתר שלה. אשמח אם התשובה תגיע בהקדם האפשרי משום שבעוד יומיים אני טסה לבריטניה ואני מאוד מעוניינת לבקר בחנות. תודה מראש!

השווקים של קמדן

קמדן טאון(Camden Town) זה מקום ברובע קאמדן(Camden) בלונדון(London) באנגליה(England),מדינה בממלכה המאוחדת (United Kingdom - The UK) המקום הזה ידוע בשווקים שלו, ואפשר למצוא בו כל דבר, מדיסקים של GBH ועד לבננות. האזור לא זול(מכיוון שהכל הולך בשטרלינג שם £) אבל שווה צפייה

Silver Fox

New member
תודה רבה ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

לא היית צריך להתנסח כאילו אני ילדה מפגרת (היתה לי סיבה לבקש הסבר יותר מפורט - הביטוי "בשוק של קמדן" לא אומר לי דבר וחצי דבר מאחר ואני לא גרה בלונדון), אבל תודה רבה, אשמור את המידע הזה.

בגלל שאינך גרה בלונדון

נתתי לך פירוט מפורט, הרי לונדון והרובעים שלה הוא מקום ענקי, שזה יוצא בערך מהגבול לבנון ועד חיפה אצלנו. אם אני אגיד לך סתם השוק של קמדן את לא תביני, ולכן פירטתי יותר שאת צריכה ללכת לאזור שנקרא "Camden town" שזה גם יוצא ברובע Camden ולא Hammersmith and Fulham ולא ב-Lambeth או בכל אזור אחר..

Silver Fox

New member
אהמ. ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

קמדן טאון(Camden Town) זה מקום ברובע קאמדן(Camden) בלונדון(London) באנגליה(England),מדינה בממלכה המאוחדת (United Kingdom - The UK) אני אישית הייתי פורשת אחרי "בלונדון". אבל לא משנה, תודה בכל מקרה.

למעלה