שאלה על מי נכתב השיר coming back to life יש שם איזה סיפור מיוחד או שזה סתאם שיר שהם כתבו¿
ק קטרפי New member 29/11/05 #1 שאלה ../images/Emo110.gif על מי נכתב השיר coming back to life יש שם איזה סיפור מיוחד או שזה סתאם שיר שהם כתבו¿
שאלה ../images/Emo110.gif על מי נכתב השיר coming back to life יש שם איזה סיפור מיוחד או שזה סתאם שיר שהם כתבו¿
צ ציףציף1000 New member 30/11/05 #2 נדמה לי שקראתי איפשהו שדייב כתב את השיר על פולי, אחרי שהרומן ביניהם פרח.
צ ציףציף1000 New member 1/12/05 #6 כן. יש לנו ביוגרפיה מלאה שלו ב"מאמרים". אגב, לאן נעלם ה-"לר" בסוף הניק שלך?
ק קטרפי New member 1/12/05 #5 היי לך ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif למה לא שומעים ממך לאחרונה¿
T The Walrus New member 1/12/05 #7 נצל"ש - איזה שיר זה? שיר של פינק פלויד שאני די בטוח שגילמור שר ויש בו קטע כזה (בערך): And the red cream was waiting for the news For the white king to move איזה שיר זה?
נצל"ש - איזה שיר זה? שיר של פינק פלויד שאני די בטוח שגילמור שר ויש בו קטע כזה (בערך): And the red cream was waiting for the news For the white king to move איזה שיר זה?
צ ציףציף1000 New member 1/12/05 #8 Country Song מפסקול Zabriskie Point המילים הן: And the Red Queen was waiting for news... כ"כ, אני מבקשת שוב לא לנצל"ש.
Country Song מפסקול Zabriskie Point המילים הן: And the Red Queen was waiting for news... כ"כ, אני מבקשת שוב לא לנצל"ש.