שאלה...

מתן ב

New member
שאלה... ../images/Emo110.gif

שלא תחשבו שאני איזה סוטה או משהו אבל... דין ורורי חברים בערך שנה+ נכון? הם בני 16-17. הם לא חושבים על סקס? או שדין פשוט מבין שרורי ילדה טובה מדי ולא תסכים בחיים?

ד י י ז י

New member
לי נראה..

שהוא כן חשב על זה ובגלל זה היא לא רצתה שהוא יבוא בלילה ואמרה שהם יהיו ביחד ביום שאחרי..

לאנה

New member
כן, גם אני חושבת.............

כשהוא שאל אותה אם היא רוצה שהוא יבוא היה לו מין מבט כזה שאומר "את-אני-מזמוזים-על-הספה אבל היא כמובן התחמקה.

המבט היה גם בגלל שהוא...

פשוט בג בוי. חי חי חי סתאאאאם, Ditto על לאנה. כן, אני עצלנית מכדי לכתוב את דעתי...

לאנה

New member
מיכל, בדיוק קראתי היום איזה פנפיק

ומישהי שאלה את דין מה התפקיד שלו ב"דוסיס מרקט", והוא הסביר לה בכל מיני מילים גבוהות, כדי שהתפקיד שלו יראה חשוב, ובסוף הוא אמר "בקיצור קידמו אותי מבג בוי לסטוק בוי", ואז נזכרתי בטריס והרפקסים שלי התעוררו ופשוט התחלתי לחייך........

אוווו

שכחתי להגיד לך שנורא אהבתי את הפנפיק של ב"ג+דוסון! מתי היא (נראה לי זה היה ´היא´) תמשיך אותו? תגידי לי אם תראי שהיא (?) המשיכה...

לאנה

New member
כן, בטח, אני יגיד לך.............

אולי נשלח לה פידבקים?, זה בטח ידרבן אותה קצת.........*לא מאמינה שאמרתי*כתבתי* ידרבן* אה!, אה!, כמעט שכחתי!, את פשוט ח-י-י-ב-ת לקרוא את הפיק I Do...I Think של Ms.Abigail - הוא פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!, אני אומרת לך, אחד הטובים ביותר שקראתי!, אבל הוא לא גמור......, והסוף כזה מותח........., אני אשלח לה פידבק אז כשתגמרי תודיעי לי, ותשלחי לה גם את כמובן.......

לאנה

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

קודם כל - איזה אהבלה אני, כבר שלחתי לה פידבק ושכחתי........, חחחחחחח....... ועכשיו הסבר ל"לאאאאאאאאא!" שלי - היא כרגע שלחה לי תגובה ו......., ו......., אני לא יכולה, פשוט תקראי - Thank you SO much for sending me that feedback!
I can´t tell you how much I appreciate it! I´m in the middle of a couple other fanfics right now, probably neither of which will be sent any time soon to be posted, b/c life is just too crazy to work on it too much. But I do appreciate that you liked it. Maybe I will finish it sometime, but right now, it is what it is. Thanks again! ...Abby

לאנה

New member
אבל תקראי אותו!

הוא פשוט כל-כך יפה!, אפילו אם אין המשך........, אולי תכתבי לה פידבק?

לאנה

New member
לא נראה לי.............

בינתיים לא הלכתי לפי הסדר......... אה, ואני רוצה שתקראי את "One Fine Day In Stars Hollo". אני חושבת שבסדר האלף´ בית´ שם הסופרות מופיעה כ"Gilmoreland RPG", אבל אני לא בטוחה......., תחפשי אותו........., בכל מקרה הסיבה שאני רוצה שתקראי אותו היא בגלל שהוא ממש לא מובן. כאילו, אפשר להבין, אבל לפעמים נדמה כאילו חסרים חלקים....., אני לא מתכוונת כאילו העלילה מהירה מידי, זה פשוט נראה כאילו לסופרות זמ מובן מאיליו שאנחנו יודעים מה קורה......., אני ווי תקראי אותו ותגידי לי מה את חושבת.......

מממ...

תני לי שם של איזה סיפור שלה/ו, כי אני לא תמיד מסתכלת על השם של הכותב/ת. ו... A Rather Modren Fairy Tale זה לא מהאתר הזה, זה ממש מהאתר הראשון, זה שהמלצתי לך, סתם קראתי את זה שוב כי הלכתי לבני דודים שלי ויומיים בלי פנפיקס?! נוו ווי הוזיי!!! אז לקחתי את מה שכבר הדפסתי לפני הרבה זמן... ו... הנה. אז בכל אופן, יש שם כזה חלק מצחיק! הנה, אני אשים אותו: *הזכויות שמורות לGlow, בלה, בלה, ידה, ידה* צירפתי את זה. בכל אופן, הנה קצת מידע: רורי מממ... היא בנראה לי הרווארד או שהיא סיימה את הרווארד או משהו כזה. בכל אופן היא עוברת לדירה משלה, ונחשי מי השכן. טוב אז יש שם שני קטעים שנורא הצחיקו אותי למרות שזה אולי יראה מטומטם למישהו שלא קרא את הסיפור... Oh, well... (הקטעים האלה לא באים ישר אחד אחרי השני)

לאנה

New member
לא רוצה קטעים!

אני הולכת להדפיס את כל הפנפיק ואז כשאני יגיע לקטע אני אצחק, ואז אני יספר לך שקראתי את הקטע וצחקתי *מה כרגע קרה*נכתב*פה לכל הרוחות?!* ולאיזה סיפור את מתכוונת שאני יתן לך?, אני מתכוונת לזה שאת לא יודעת מה השם של הסופר/ת?, זה ממש לא נשמע טוב אז אני פשוט ימליץ לך על כל גוד פנפיק שאני יקרא, ואכוון אותך לכל ווירד-מיס-אנדרסטוד פנפיק, כדי שאולי את תביני משהו......., קיי?

אוי ואבוי...

איבדתי אותך איפושהו שם... אני רציתי פנפיק? יכול להיות... *מדגימה את הביטוי ´חכך בדעתו´ - אתם יודעים, מגרדת כזה את הראש ועושה הבעה של (לפי ג´ואי מפרינדס) אני-עושה-כאילו-אני-חושבת-על-משהו-אבל-בעצם-אני-רק-מנסה-להריח-משהו* אז את הולכת ל"טריסטן+רורי"? זה פנפיק יפה, אבל... מממ... לא גמורררר!

לאנה

New member
זה בדיוק מה שקרה לי!

אני מתכוונת הקטע של איבדתי-אותך-איפושהו-עושה-פרצוף-של-ג´ואי-אבל-להבדיל-ממך-שמנסה-להריח-משהו-אני-חושבת-על-הפיצה-שאכלתי! אז אני הולכת לאתר טריסטן+רורי כדי להדפיס את הפיק........, ד.א - מאיפה יש לך את הפיק של carrie?, יש לי קצת בעיה עם הוורד אז אני מעדיפה להדפיס אותו ישר מהאתר.......

evil boy

New member
אני לא יודע על מה מדובר

אז גם עושה-פרצוף-של-ג´ואי-רק-נראה-כאילו-מתעניין-אבל-מייבי-איי-שוד-צ´יינג´-מיי-ווק

שלחתי לך עודדי (סליחה, פלשבק מסגל)

ושניכם ראיתם את הפרק הזה של פרינדס? זה היה כזה מצחיקקקק בק טו לאנה נאוו. CARRIE? פשוט מהאתר... כלומר אני כזה עושה העתק-הדבק לוורד למסמכים של 100-150 עמ´ כדי שאני לא אצטרך להתחיל להדפיס הכל וגם לא להיות על המחשב של נאור, אח שלי, כל הזמן, וככה אני מעבירה את זה על דיסקט או צורבת את זה וקוראת את זה במחשב שלי... זאת הייתה השאלה? *פרצופו-הנ"ל-של-ג´ואי*

לאנה

New member
בערך...........

אני פשוט מדפיסה את הפיקים, כי אם אני יושבת מול המחשב וקוראת נורא כואב לי התחת, מהכסא כאילו........, חחחחחחחח............. וזיהיתי שהפנפיק מהאתר (אני מתכוונת לאתר בו אנחנו מתנחלות עכשיו), אז חיפשתי ברשימת הסופרים את השם carrie והיו כמה, ולא זכרתי איך קוראים לפיק........, אז בקיצר איך קוראים לפיק? *עושה פרצוף של לאנה שואלת שאלה*

למעלה