שאלה..

NasTy GirL

New member
שאלה..../images/Emo108.gif

יש לי פוטושופ 10. איך משתמשים בזה? ומה עדיף: פוטושופ או פיינט פרו?

Tinke®Bell

New member
אממ..

הלוואי עליי פוטושופ 10.. הלוואי עלי פוטושופ
אני חושבת שפוטושופ עדיף בהרבה,כי עם פיינט שופ פרו אני לא מצליחה לעשות כלום..

NasTy GirL

New member
איך משתמשים בזה?../images/Emo108.gif

אז אוקיי, פיינט שופ פרו יורד מהתוכנית

your-destiny...

New member
../images/Emo6.gif

לדעתי יש רק עד פוטושופ 7.... ויש לי כבר שאלה - האם יש הבדל גדול בין פוטושופ 6 לפוטושופ 7?

NasTy GirL

New member
אין לי שמצ!../images/Emo108.gif

גם אני הייתי בטוחה...אני אבדוק...

יש הבדל דק מאוד...

אני חושבת שההבדל הוא רק במברשות, ואולי נוספו עוד כמה פילטרים...

chatenoire

New member
תשמעי...

קשה לתת הוראות לשימוש בפוטושופ. זו תכנה מאוד מורכבת ומלאה בפונקציות, חלקן פשוטות כמו בצייר, וחלקן דורשות שעות של עיצובים, שכבות ופילטרים. ההמלצה שלי היא להתחיל לשחק עם התכנה, לראות מה כל כלי ופילטר עושה, איך אפשר לשנות את האפקטים, את גודל המברשת, את הצבע... עם הזמן תמצאי עוד ועוד טריקים וקיצורי דרך. אם את באמת מעוניינת ללמוד כמו שצריך, תחפשי טיוטוריאלים לפוטושופ באינטרנט או אפילו תרשמי לקורס. אבל חשוב לזכור שפוטושופ זו תכנה גרפית לעריכת תמונה, לא במיוחד לדוליז... בקיצור - ניסוי וטעיה. בהצלחה.

your-destiny...

New member
אבל...

זה מאוד חשוב שאני אחליף לפוטושופ 7 כדי לעבוד איתו טוב שזה בסדר שאני אשאר עם פוטושופ 6?

iyar88

New member
שאלה לבעלות הפוטושופ!

אני מתה להשיג את פוטושופ, אבל היא תוכנה מאד מאד מאד יקרה.... רציתי לשאול איך הישגתן את התוכנה?

ידיד שלי צרב לי.

ואז הטכנאי (שהוא חבר שלנו) תיקן את המחשב, וראה שיש לי 5 אז הוא שאל אם אני רוצה 6, וצרב לי 6, ואחרי כמה זמן היה לו 7, אז הוא התקשר לשאול אם אני רוצה

chatenoire

New member
מה פתאום..

ההבדלים באמת דקים, ובכל מקרה לא נוגעים להכנת דוליז. פוטושופ 6 הוא די והותר לכל מה שאת צריכה.

למעלה