שאלה :

deep ocean

New member
מגניב, אני רואה שאני לא היחידה

בפורום, שאוהבת סיפורים אירוטים

sista

New member
קל לאהוב, קשה למצוא

יצירות אירוטיות שלא כרוכות בהשפלת נשים ואובייקטיפיקציה. ראיתי תכנית "מבט נשי" עם יוצרת סרטים אירוטיים שפונים לקהל נשים ונעשים על ידי נשים. בנוסף, אני מציינת את ספריה של ננסי פריידי, שהיה מאוד כיף לקרוא באוטובוס. כן ירבו. האח הידד!

Boojie

New member
כן, אני עדיין זוכרת מריבת אדירים

שנגעה לסיפור מסוים שהתפרסם שם ועסק באינוס פשוטו כמשמעו של אשה כסצינה אירוטית. כתוצאה, לא רק שהתפתחה שם מריבה מסיבית, גם פורסמו שם כמה סיפורים מרושעים במיוחד מהכיוון הנגדי, על מה שקורה לגבר שטיפש מספיק להאמין לסיפורים האלה ולתיאור הנשים כחלשות וכטיפשות... נכון, בדרך כלל אני נגד אלימות, אבל הסיפורים האלה שעשעו אותי מאד, באותן נסיבות.

.inbal

New member
ווינקי היקרה!

בדיוק בשביל שאלות כאלו הוקם למטה השרשור "פינת השוביניסט הצרחני". בפעם הבאה את מתבקשת להשתרשר לשם עצמאית, כדי למנוע דחיקת הודעות אינטילגנטיות יותר לארכיון. תודה.

טל קר

New member
לא. גם לא כל הלסביות פמיניסטיות.

פמיניזם מאמין שצריך להיות שוויון הזדמנויות וערך בין המינים. מדובר ברעיון. לסבית היא אישה שנמשכת לא לגברים אלא לנשים. כפי שאת רואה בעצמך, אין שום קשר מחייב בין השניים.

טל קר

New member
למי שמתפלאת על הנימה הרצינית, נא

לבדוק את הכרטיס האישי של השואלת.

בסדר, הנה תשובה רצינית

למקרה שבאמת שאלת מתוך רצון לדעת ולא על מנת לחולל פרובוקציות, הנה גם תשובה רצינית: אם את רוצה לדעת מה זה פמיניזם, מהן פמיניסטיות ועל מה הן נלחמות, אני מציעה לך לקרוא את ספרה של טלי רוזין "מה זה בכלל פמיניזם?". הספר מתאר בצורה פשוטה וקלילה את תולדות התנועה הפמיניסטית ומפריך מיתוסים קיימים (כמו שכל הפמיניסטיות הן לסביות). שווה לקרוא ולהחכים.

טל קר

New member
אוף טופיק. המנהלת שם היא משובחת

אני זוכרת שאהבתי מאוד את הודעותיה בפורום נשים בלבד בIOL.

nirdagan

New member
לא אבל הרבה גברים פמיניסטיים הם...

לסביים. כלומר, מעדיפים נשים
ניר

sista

New member
במקום לעצבן פורומים

אני מציעה לך לעצבן מישהו שיהיה אתגר להתמודד איתו, כמו פקח חניה, כלב רוטווילר, ואת חברת החשמל. פי אלף יותר כיף. בהצלחה

כבעלת שתי כלבות רוטוויילר, אני../images/Emo107.gif

ממליצה שלא לחפש אתגרים בעצבון שלהן. מהר מאד זה הופך מאתגר ל"יידען נעם דע פעקאלאך אונט לויף" מי שרוצה תרגום שתגיד.

Yarik N

New member
אני רוצה תרגום!!!

ותגידי, את פמיניסטית, בעלת שתי כלבות רוטווילר ובכל זאת את לא לסבית? עכשיו אני לגמרי מבולבל.... תיכף תגידי לי שאת גם אוהבת ספורט...

למעלה