יצירות אירוטיות שלא כרוכות בהשפלת נשים ואובייקטיפיקציה. ראיתי תכנית "מבט נשי" עם יוצרת סרטים אירוטיים שפונים לקהל נשים ונעשים על ידי נשים. בנוסף, אני מציינת את ספריה של ננסי פריידי, שהיה מאוד כיף לקרוא באוטובוס. כן ירבו. האח הידד!
שנגעה לסיפור מסוים שהתפרסם שם ועסק באינוס פשוטו כמשמעו של אשה כסצינה אירוטית. כתוצאה, לא רק שהתפתחה שם מריבה מסיבית, גם פורסמו שם כמה סיפורים מרושעים במיוחד מהכיוון הנגדי, על מה שקורה לגבר שטיפש מספיק להאמין לסיפורים האלה ולתיאור הנשים כחלשות וכטיפשות... נכון, בדרך כלל אני נגד אלימות, אבל הסיפורים האלה שעשעו אותי מאד, באותן נסיבות.
בדיוק בשביל שאלות כאלו הוקם למטה השרשור "פינת השוביניסט הצרחני". בפעם הבאה את מתבקשת להשתרשר לשם עצמאית, כדי למנוע דחיקת הודעות אינטילגנטיות יותר לארכיון. תודה.
פמיניזם מאמין שצריך להיות שוויון הזדמנויות וערך בין המינים. מדובר ברעיון. לסבית היא אישה שנמשכת לא לגברים אלא לנשים. כפי שאת רואה בעצמך, אין שום קשר מחייב בין השניים.
למקרה שבאמת שאלת מתוך רצון לדעת ולא על מנת לחולל פרובוקציות, הנה גם תשובה רצינית: אם את רוצה לדעת מה זה פמיניזם, מהן פמיניסטיות ועל מה הן נלחמות, אני מציעה לך לקרוא את ספרה של טלי רוזין "מה זה בכלל פמיניזם?". הספר מתאר בצורה פשוטה וקלילה את תולדות התנועה הפמיניסטית ומפריך מיתוסים קיימים (כמו שכל הפמיניסטיות הן לסביות). שווה לקרוא ולהחכים.