שאלה

שאלה../images/Emo105.gif

מישהו אולי יודע, לאן נכנסו כל השירים של בריטני במצעדים, מכל האלבומים
תודה מראש...
====================================================================== נ.ב מעריצי כריסטינה היקרים...וואטאבר... למה אתם צריכים להציק לנו שכריסטינה מצליחה
מה זה אמור לעניין אותנו??? לכו תפתחו פורום לכריסטינה ושם תדונו בעיניני "חביבתכם"
סבבה לה שתצליח... רק מהזה אמור לעניין אותנו

i4britney

New member
ככה...

כריסטינה אגילרה לא מצליחה כמו שאתם חושבים היא מצליחה כרגע כי אין מולה מישהי שתמיד בשלב אחד יותר ממנה בהצלחה וזוהי בריטני אבל בואו נחכה שבריטני שלנו תחזור ונראה מה יקרה וחוץ מזה Dirrty בכלל לא מצליח בעולם , רק באנגליה כי כריסטינה עשתה קאמבק זנותי במיוחד אבל מה זה משנה השיר השני שלה באמת יפה מאוד רק חבל שהיא הוציאה אותו מהר מידי ואז מה אם היא מקום 11 והיא עוד תעלה למקום 1 אז .... זה לא עושה אותה יותר טובה מבריטני כי כמות העותקים שהיא מכרה על השבוע הראשון קטנה ב-400,000 ממה שבריטני מכרה וזה מראה את הכל !!! שנית גם אני מחפש את המקומות של הסינגלים של בריטני במצעד הבילבורד האמריקאי מהדיסק האחרון שלה למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את זה?

i4britney

New member
ממש לא....

למרות היותי מעריץ מספר 1 של בריטני ספירס המלכה אני גם מברר מה המקומות שלה בבילבורד מתוך הדיסק האחרון !!!

../images/Emo13.gif

יש לך אפשרות לברר גם משאר האלבומים... כי אני ואינטרנט לא הולך ביחד....

חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי

חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי חיפשתי וחיפשתי עוד פעם... ו... לא מצאתי!!!!!!!!!!!!!!

למעלה