שאלה

שאלה ../images/Emo101.gif

זה קצת לא קשור, אבל אולי בכל זאת- פעם היה שחקן ביפים והאמיצים שהיה פסיכיאטר, ושיחק את בעלה של שילה[?] הוא שיחק גם במכושפות בתור המקור, אם זה עוזר למישהו.. אתם יכולים להגיד מה שמו, בבקשה?

יניב1

New member
למה לא קשור, בבקשה...

מדובר בשחקן איאן ביוקנן - שגילם את דמותו של ג'יימס ווריק, אם אני לא טועה בין השנים 1991-1995, או יותר.

sashkashurik

New member
אח, ג'יימס ווריק... ../images/Emo99.gif -

הדמות הכי טובה, הכי סקסית והכי מעניינת בכל היפים האלה... חבל שהוא לא חוזר אלינו.

Guy K

New member
את חייבת להרחיב על זה

מה את מוצאת כל כך חיובי בג'יימס? אני מצאתי אותו משעמם ודי פאטתי. הבחור היה בתול בגיל שחברים שלו כבר סבים לנכדים. במשך כל החיים שלו הוא מנסה להתמודד עם בעיות נפשיות חמורות וטיילור מרפאה אותן בפרק וחצי. הוא מאוהב בטיילור, אחר כך בשילה, במגי, בסטפני. לי הוא נראה בעיקר כאילו הוא נגרר מאירוע אחד לשני בין שלל הפסיכופטיות שהקיפו אותו! גברים אחרים בסדרה לפחות הפגינו אופי מדי פעם. ג'יימס פשוט זרם עם מי שלא היתה איתו באותו הזמן. לא יודע, אין לי הרבה געגועים אליו

sashkashurik

New member
אני בכלל לא מדברת על האופי -

כל הגברים באופרות סבון או יותר מדי מושלמים, או יותר מדי פסיכים, אין כאלה אנשים בעולם. בעצם, גם נשים הן כאלה... אני מדברת על הבחינה החיצונית, והמבטא... המבטא הזה אני יכולה להקשיב לו שעות על גבי שעות...

Guy K

New member
אווו מהבחינה הזו ../images/Emo6.gif

אז אם זה רק עניין חיצוני - זה כבר עניין של טעם.

S c a r l e t t

New member
גיא?!?!?

אנחנו מסכימים על דמות כלשהי??? אני לא מאמינה!! פשוט לא סבלתי את ג'ימס הוא היה כזה משעמם ולא קשור לעליה סביבו.

Guy K

New member
היית מאמינה?

אגב - תשלחי לי מסר או מייל עם הפרטים שלך. יש לי ספר של איזו האנטר טיילו אחת שמחכה לך כבר שבועיים על השולחן ואני כל הזמן שוכח.

SupeRonit

New member
יופי באמת

אני מחפשת את השם כבר שעה וחצי (לא רצוף) ומישהו הקדים אותי, נו טוב כנראה שאני לא אזכה בתואר "העונה המצילה" אבל אני כן אזכה בתואר "המחפשת הסדרתית"

למעלה