שאלה..

yafchuk

New member
שאלה..../images/Emo101.gif

שלום לכווווולם! צריכה עזרה באסוציאציות: כשאתם חושבים על טמפונים מה עולה לכם בראש? (כמובן למטרה שיווקית) פרט למה שמוצג באופן בנאלי בפרסומות (ניקיון/לבן, חופש תנועה, נוחות, הגנה) כפרוייקט סטודנטיאלי האם יהיה בוטה/מ-ז-ע-ז-ע להציג טמפונים כלגיטימציה נקייה לסקס אנאלי?

gifgif

New member
זקוקה לגלגל הצלה

אולי ללכת על כיוון של "הדבר שמציל אותך", להדגיש את הערכים: קטן, מציל בשעת צרה. אפשר בהפוך על הפוך לבנות קריאטיב שמראה איך טמפון יכול להיות גלגל הצלה לנמלה (עמלנית וחרוצה) או חיפושית (משוחררת ומקושטת), הן גם יכולות לעשות באנג'י מהמוליך

osnatri

New member
עדיין זוחל...

עדיין לא הבנתי, מה הקשר בין טמפונים ובין לגיטימציה לסקס אנאלי?

yafchuk

New member
אוקיי...העניין הוא כזה:

קודם כל להבנה כללית... הפרוייקט הוא למצוא מותג חדש לשיווק כשכמובן יש לו מתחרים בשוק ואז לפרסם אותו בצורה ייחודית (מו הסתם). לדוגמה: אם דנונה עד עכשיו פרסמו יוגורט כדבר בריא, יופלה שמו דגש על ה"פאן" שבו והביאו אותה בשמות מגניבים- זה אתם כבר יודעים. מה ששאלתי הוא לגבי רעיון של חברה שלי, שרוצה להציג את הטמפונים כדבר כל- כך נקי ומקנה ביטחון (עד כה ככה מציגים את זה, כן?) שאפשר לעשות סקס אנאלי איתו בלי פחד. אני קצת נרתעתי מהרעיון, כי אולי צריך לשים גבול להעזה (ושוב סקס?...), אבל אנחנו מעבירות הלאה לקבל עוד ביקורות ולשמוע אם בכלל... מקווה שעכשיו זה ברור. ואם כבר אנחנו בעניין אני מכניסה את עצמי לשאלה אחרת: הרעיון שלי הוא ליצור מותג חדש של קונדומים כשהדגש הוא שהם פריטי לבוש איניים (כמו אביזרי אופנה) שאי אפשר בלעדיהם- ופחות לדבר על כל היתר (המובן כבר) ואולי ליצור אותם בטקסטורות מגניבות (על משקל הריחות, הטעמים וכל היתר) הכל בשלב התחלתי כמובן אבל אני בכל זאת אשמח לשמוע תגובות על 2 הרעיונות..

למעלה