שאלה

שאלה../images/Emo10.gif

עד כמה זמן זה נחשב לאיחור מחזור תקין??? יעני לא בקטע של מאחר לי ב-3 חודש.. בקטע של תמיד מאחר לי באיזה יומיים שלושה וכרגע מאחר לי ב-12 יום.. יעני למישהו מישהי יש מושג כמה זמן זה תקין שזה מאחר? אמרו לי שבועיים.. מאז אני צריכה להתחיל לדאוג.. אגב חזרתי בעע..

אוי....לא נורא מותק

תראי...אצלי זה בערך סדיר (בין 23-19 ימים) ובפעם האחרונה הוא איחר בהרבה (ביום ה35!) וממש נלחצתי מזה חכי עוד מקסימום שבוע ותבדקי את עצמך.... מאוד יכול להיות שזה מלחץ או משו כזה יש איזו סיבה אפילו הכי קטנה להלחץ ממנה?

כן

וזאת הבעיה שזאת הסיבה הכי הכי הכי הכי קטנה שצריך להלחץ ממנה אבל בחיים לא איחר לי עד כדיי כך והיו לי איחורים עצבניים בחיים.. אבל בלי קשר הייתה לי מתכונת מלחיצה בהיסטוריה יש מצב שזה בגלל הלחץ אבל גם ... יש עוד סיבה פיצית קטנטנה שצריך לבדוק.. אבל אני לא רוצה סתם לבדוק אני סתם מושכת כמו מפגרת...

וואי ואנשים - סיפור קצר אבל מזעזע

היום ישבתי לי בכיף עם חברה על ספסל בביצפר.. פתאום אנחנו קולטות ילדה אשכרה ילדה בת 16 רזה כזאת עם חולצה רחבה כדיי להסתיר את זה בטן של ה-ר-י-ו-ן זה היה מזעזע בשבילי כל היום לא הפסקתי לחשוב על זה.. ואז היועצת דיברה איתה קצת ואשכרה אמרה לה שהיא לא הולכת נכון ושאלה אותה איך היא מרגישה ואם היא אוכלת טוב ושותה מספיק וכל זה.. זה היה כל כך מפחיד אנשים כאילו לראות ולשמוע על דברים כאלה מארה"ב בטלוויזיה זה סבבה אבל אשכרה לראות ילדה בת 16 עם בטן של הריון... זה כבר ממש מפחיד.. אתם לא יודעים כמה חשבתי על זה מאז.. איזה פחדים! היא אשכרה נשארת עם הילד.. איזה סרט..

וואי.....שמעתי גם על משו

בת 17-18 אבל עדיין זה צעיר.... ידיד שלי חוזר מחופשת פסח לבי"ס וקולט אחת מהשיכבה שלו עם בטן חודש 5!

וִיקוּש

New member
עוד משהו בסגנון!

אני מכירה מישהי בגילי שנכנסה להריון כשהיתה בת 15-16 הזדעזתי לראות אותה עם ילד כשהייתי בכיתה י! גם אני חשבתי אז הרבה על זה והייתי נורא מזועזעת

עד כמה היא פיצית?

כי גם לי הייתה סיבה קטנטונת תכתבי לי במסרים אישיים אם בא לך....כי אנחנו סתם דופקות שירשור

Fearless Cherry

New member
מאחר לך ב-12 יום?

הלוואי עליי. מאחר לי ביותר מחודש כבר, אני כל הזמן מתעלפת ויש לי בחילות, הממ..הייתי אומרת שיש סיכוי מאוד סביר שאני בהריון, ואין לי זין ללכת להיבדק... ולדעתי ממש אין לך מה לדאוג כרגע.. חכי כמה ימים, עד יום ראשון או משהו, אם לא תקבלי לכי להיבדק.

למעלה