שאלה

anatbit

New member
שאלה../images/Emo10.gif

ביום חמישי שעבר התחיל לי המחזור. עפ"י מנהגי גופי הפועלים תחת גלולות, המחזור אמור להראות סימני סיום כבר אתמול... ביום שלישי הייתי אמורה להתחיל חפיסה חדשה של גלולות ו...לא לקחתי כי אני מתחילה לנסות להכנס להריון. אז, במקום שכהרגלו המחזו יסתיים, הוא ממשיך כאילו כלום לא קרה. יכול להיות שזה קורה בהשפעת אי לקיחת הגלולות ?? אם הוא ימיך, איך לחשב בכלל את מועד הביוץ?

אין ספק שזה בהשפעת הגלולות!

ברגע שמפסיקים בגלולות הגוף משתבש (אני כשהפסקתי את הגלולות קבלתי מחזור בהפרש של שבוע ותוך חודש הגוף שלי כבר חזר לעצמו) את צריכה לחקות בסבלנות שהגוף שלך יתאושש מכל ההורמונים שהוא מקבל! וחוץ מזה שמעתי פעם שמומלץ לא להכנס להריון מיד אחרי הפסקת הגלולות אלא לחקות בערך חודש שהגוף יתנקה, זה גם יכול לגרום לתופעות לוואי כמו תאומים וכו'

sipor

New member
בדור החדש של הגלולות אין מה לחכות..

אפשר להתחיל במשימה ואני מכירה נשים שנכנסו להריון בחודש הזה.. וגם יצא להם בייבי מקסים!

אין ספק שהשפעת הגלולות

היא לא מעטה. מנסיוני הגוף של די השתגע, וחוויתי כל מיני תופעות כגון מחזור ארוך, פצעים ונשירה רצינית, מחזורים ללא ביוץ וכל זאת למרות שאני בעלת מחזור סדיר יחסית. אני כבר מנסה 7 חודשים, ואני חושבת שרק לאחרונה הגוף מתחיל להסתדר. אני לא יודעת בת כמה את, אבל גם גיל הוא פונקציה ואני לא ממש צעירה (32). שיהיה בהצלחה ואין ברירה צריכים להיות סבלניים.

למעלה