שאלה

agamkedem

New member
שאלה

בתור מי שטוענים להיות באראתיאונים, לילדים של סרסיי וג'יימי יש את תביעה לשלטון על ארצות הסער, אבל מכיוון שג'ופרי מת וטומן המלך, אני תוהה את מי טיווין תכנן להשליט על האזור הזה.

מירסלה הרי יועדה לנישואין עם המארטלים, ואין עוד "באראתיאונים" שהוא יכול לתת להם את התואר.

rsmb1

New member
לא חושב שזו בעיה

מחליטים האם הצאצאים של טומן או מירסלה ("הבנים השניים" של כל אחד מהם) זכאים לאדמות ובינתיים ממנים עוצר מלורדי ארצות הסופה (או לורד אחר מהמערב) לתפקיד ומרוויחים נאמנות נוספת/גומלים על שירות נאמן. סתם צרות של עשירים.

Macphista

New member
שלומות, לא ידעתי שאת חובבת

ששאו"ק / משחקי הכס.
או ששכחתי?

למה פרצוף תוהה ?

אגב את יודעת שהחלפתי כינוי נכון?

בכל אופן אני אוהבת לקרוא דברים שאת כותבת
לצערי חוץ מאלמנטרי לא נראה לי שאנחנו רואים עוד משהו ביחד

Macphista

New member
סתם, לא רגילה לפרצי אהבה וירטואלים

אני יודעת שהחלפת כינוי כי קראתי שכתבת עם הכינוי הזה שהחלפת כינוי אבל לא זכור לי שהזכרת מה הכינוי הקודם... אבל נראה לי שהבנתי בכל מקרה.

אלמנטרי, כן, צריכה לחזור לזה. הפסקתי איפשהו בפרק 6 של העונה השנייה אם אני זוכרת נכון. זה היה לפני איזה חודשיים...
אני מנסה להשלים פערים בשתי סדרות "קלאסיות" שעוד לא ראיתי- אבודים ושובר שורות. מתקדמת בשתיהן בנתיים...
so much to see and read, so little time.

בכל מקרה, לא ראית אף פעם משחקי הכס?!
בזיון.

אני לוקחת את כל אהבה בחזרה

לא יפה לנטוש את אלמנטרי

הייתי בעבר X יו יו S

בקשר למשחקי הכס
לא ראיתי ולא קראתי (אחותי רואה וקרראה חלק מספרים)
לא בטוחה אם זה ממקום לכתוב למה

Macphista

New member
את יכולה לכתוב כאן למה לא ראית

או קראת. אולי ישנו את דעתך.
יש לי חברה טובה שגם התנגדה ממש לסדרה כשהפכה ללהיט וכל העולם דיבר עליה.
היו לנו דיונים ארוכים ומעייפים למה היא כן צריכה לצפות בה כאשר הטיעונים שלה להתנגדות לצפייה היו בעיקר- לא רוצה לראות סדרה שכולם מדברים עליה רק כי יש שם מלא סקס ואלימות, אני מחפשת דמויות מורכבות, עגולות ומלאות תוכן....
ואז... פתאום ביום בהיר אחד ידעתי מה יגרום לה לנסות.
היא גרמה לי לראות באפי (ולא נהנתי במיוחד) אז אמרתי לה שהיא חייבת לי לפחות לצפות בשני סרטונים, ושתחליט בעצמה אח"כ.
שלחתי לה את שני הסרטונים האלה:
http://www.youtube.com/watch?v=i-sbemsDqaM
http://www.youtube.com/watch?v=yUWR8wvqQw8
אחריהם, היא ראתה את הסדרה, כל העונות, וקראה חלק מהספרים. עצרה בשני. כבר לא היה לי כוח לדחוף אותה הלאה. אבל היא קראה את התקצירים של הספרים אונליין. שגם זה... משהו... לא, זה לא.

למעלה