שאלה: GA בסלובניה

שאלה: GA בסלובניה

מתכנן להיות בתחילת החודש הבא בסלובניה (בלד, לובליאנה) למשך כשבוע
מישהו מכיר אפשרות שכירת מטוס + מדריך באזור
תודה

mike300L

New member
היי אריה, מצטער שאין לי תשובה לשאלתך, אבל לא רציתי לפתוח

שרשור נוסף כדי לשאול...איפה נעלם יאיר גיל? כבר הרבה זמן לא ראיתי תגובה ממנו, ביחוד כאחד שנוהג לכתוב פה כמה פעמים ביום.אריה מקווה שאתה לא כועס שהכנסתי את זה לשרשור שלך, ואם כן אז סליחה..

רמי בר1

New member
עוד כמה שמו לב.אני מקווה שהכל בסדר אצלו.

אין לי חשבון בפיסבוק,אבל למי שיש יכול לבדוק אם הוא פעיל שם.
אולי נמאס לו מהשטויות כאן,ועזב,כמו אחרים לפניו.

ylev777

New member
יאיר גיל פעיל מאוד בפייסבוק האם זה הוא בתמונה?

ylev777

New member
רמי תפסת תחת בפורום הזה? מה זה התשובה הזו? אני לא מכיר אותו

ולכן שלחתי תמונה לוודא שזה הוא.
תרד מהעץ!!!

ZeevRozenek

New member
כן, ליד בלד

יש שדה תעופה יפה (עמק בין ההרים) . מבצעים שם טיסות פנורמיות עם 182. מצפון ההרים מתרוממים לגובה כמעט 3 , ובלד עצמה עם האגם לידה מקסימה . מסביב לאגם מסלול הליכה ברגל, וכן בתי-קפה ומסעדות . אל תוותר על הקרםשנידט !
אחפש כמה תמונות

ZeevRozenek

New member
בית-קפה-מסעדה על חוף האגם

היו לי גם תמונות של שדה התעופה אבל כרגע לא מצליח למצוא

ZeevRozenek

New member
עוד קצת על האזור

רכס ההרים מצפון לשדה עובר את ה2500 מטר, שבעצם הוא הגבול עם אוסטריה .
מרחב הטיסה לכוון דרום מוגבל בגלל שדה התעופה הבין לאומי של לוביאנה , אבל בין כה הנוף היפה הוא לכוון מערב .גם שם יש רכס גבוה שגם הוא עובר את ה-2000 מטר, והוא הגבול עם איטליה .
מאחל לך טיול יפה וביחוד מז"א טוב .

שדה בבלד

אריה שלום,יש שדה צמוד לאגם בלד. זהו שדה דשא אבל ״שדה״ לכל דבר עם מגדלון קטן שלפעמים מאויש ולפעמים לא ( ואז הקשר נעשה עם מגדל מרוחק יותר). אפשר להשכיר 172 עם מדריך ( שעושה את הקשר בלבד אם תראה שאתה יודע להטיס). ניתן לטוס בכל האזור ולטפס מעל ההרים וטוס מעל האגם העצמו ( יפהפה). כאמור, המראה ונחיתה , על מסלול דשא. תחזוקת המטוסים, ובכן, זה לא הרצליה ( כשהתחלתי לרוץ עם בד״ח, לפתוח מיכל דלק וכ׳, המדריך גיחך בנימוס). לשיקולך כמובן.השדה הוא בעצם מועדון טיסה וישנה מסעדה ( דומה לפרלמנט בהרצליה) בה יושבים ושותים בירה אחרי הטיסה.מומלץ.אריק

למעלה