שאלה - after reading kingpriest
לאחר שסיימתי את הטרילוגיה ( טוב שניים סטהרד די נתן לי את כל הספר השני ותודה רבה על כך) יש לי כמה שאלות אולי מישהוא יודע ?!? . עלול להיות קצת
בראשון על השני לא 1) לסדרה villians יש ספר די מחורבן למרות הכותרת -The Dark Queen - והוא אמור להיות על הוד מעלתה טקזיס והספר מספר על הימים האחרונים של איסטר , אבל לפי מה שאני זוכר היה איזה קטע עם טקזיס ל kingpriset שכמובן לא הופיע בטרילוגיה וכמו כן היה איזה קטע בסוף
שבסוף לא משנה מי עומד מול ה kingpriest ורואים שהוא ממש דומה אבל בטרילוגיה כתוב שאף אחד לא רואה איך נראה הkingpriest אחרי 20 שנה שהוא הזדקן חוץ מקתן לאחר שמעלף אותו . ובכלל יש הרבה קטעים מוזרים בספר על טקזיס אולי סטהרד תוכל להסיר לי מי אלה האלפים האלה שהיו במחילות ? . 2) בלי ספוילר - אני זוכר סיפור קצר על ספינה ביום של הקטקליזם שהם שטים אני לא יודע בדיוק מה קורה להם אני זוכר משהוא עם זמן אבל ה Kingpriset מדבר איתם ?!? . מה זה הקטע הזה שכל ספר סותר אחד את השני זה בכוונה ???
לאחר שסיימתי את הטרילוגיה ( טוב שניים סטהרד די נתן לי את כל הספר השני ותודה רבה על כך) יש לי כמה שאלות אולי מישהוא יודע ?!? . עלול להיות קצת