שאלה - after reading kingpriest

PdLrAaTgIoNnUM

New member
אין מה לעשות, זה מפריע

כשאתה מכיר דבר אחד ופתאום מנחיתים עליך דבר אחר, זה קשה ומעצבן. אבל לא רק הסתירות הפריעו לי. הספר כולו לא משהו, נמרח כזה. והסוף הכל קורה מהר מהר כאילו לא הספיקו לא הדפים. מה גם שהוא דיי מונפץ. כל ההעברות בין מקומות האלה וזה... לא משהו קיצור

כבר אמרתי לך את זה...

אולי ככה כותבים את השם שלו, אבל הוא האבא שלהם, ולא הסבא שלהם... תחשוב לבד...אם הוא היה סבא שלהם, הוא היה הרבה יותר זקן...

python 4

New member
פור גאד סיייק!!

דרדסבא הוא לא אבא שלהם, והוא לא סבא שלהם!!! הוא הכי מבוגר, הוא המנהיג, ולכן הם פונים אליו בתואר הכבוד 'דדרסבא'. זה כמו שנוצרים פונים לכומר שלהם בתואר 'אבא' למרות שהוא לא אבא שלהם.

כן...

אבל אתה חושב שהם חשבו לעומק על משמעות השם כשהם כתבו את הסדרה לילדים בני ארבע? תראה במה אנחנו מתעסקים!!! אני אומר שנחזור לוויכוחים על איזו סדרת ילדים הכי טובה... החתולים הסמוראים!!!!!!!!!

python 4

New member
ראשית כל, הקטקטים.

ושנית, בוודאי שהם חשבו רבות על התרגום של השם, וזו אחת הסיבות שלא קוראים לו דרדס-אבא בגלל שהשם הזה לא ניתן להגייה אצל ילדים בני 4, כולם יגידו את זה דרדסבא ולכן הם מראש קראו לו כך.

midnight dragon

New member
הוא לא האבא שלהם.. אם הוא האבא,

איפה האמא? איך בדיוק הוא הוליד אותם? הוא היה איתם בהריון? (למרות שזה יכול להיות משעשע... חחח) אני לגמרי מסכימה עם פייטון...

SaberTooth

New member
../images/Emo12.gif

רואים שאף פעם לא ראית את הסידרה. דרדסים נולדים בליל ירח כחול, פעם באיזה 100 שנה. זה ברור. אמרו את זה בסידרה. ככה נולד דרדרס-תינוק.

midnight dragon

New member
לא שמת לב שאמרתי בציניות שהוא

היה איתם בהריון? חחח.... ברור שראיתי את הסדרה!!!!!!! אמרתי שהוא לא אבא שלהם והוא גם לא סבא שלהם, כמו שפייטון אמר. לא התכוונתי באמת שדרדסבא היה איתם בהריון... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Knotted String

New member
דרלינג..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ציטוט+תמונה+לינק מהאתר הרשמי של הדרדסים! (ואני לא מאמינה שעשיתי את זה..) PAPA SMURF You can recognise the village leader with his white beard and red clothes. Papa Smurf is no less than 542 years old - and no more either. He uses his wisdom to advise rather than tell people what to do. He often rescues the younger Smurfs from danger. He’s also a pretty good alchemist. והלינק נמצא פה, כאן ושם.

python 4

New member
מכיר את האתר הזה...

בהחלט אתר חביב. אבל מה את מנסה להגיד בזה?

python 4

New member
אוי, אלוהים אדירים.../images/Emo122.gif

הויכוח הזה אף פעם לא יגמר? זה דרדסבא, לא דרדס-אבא ולא דרדס-סבא. ככה מצאתי את זה כתוב על מוצר רישמי של הדרדסים (משחק המחשב). הטיעון שאת הבאת הופרך כבר מזמן: התרגום האנגלי (papa smurf) הוא זה שלא מדוייק, דרדסבא מתורגם ישירות משפת המקור (צרפתית) שם קוראים לו 'הדרדס הגדול', וזה שבאנגלית בחרו לתרגם את זה ל- papa זה בעיה שלהם, לא שלנו. בצרפתית זה grand, באנגלית זה papa, אצלנו סבא, נקודה. זהו. התווכחנו על זה כבר מליון פעם, וכל פעם יוצא שאני צודק, אז למה להמשיך להתווכח איתי? דרדסבא

למעלה