שאלה 7x15 באיזה שפה ה3 אנשים ההם מדברים? יודעים למי אני מתכוונת, נכון...? תודה!
L little girl New member 25/2/03 #1 שאלה 7x15 באיזה שפה ה3 אנשים ההם מדברים? יודעים למי אני מתכוונת, נכון...? תודה!
L little girl New member 25/2/03 #2 הקפצה............. ............................................................................................................................................
הקפצה............. ............................................................................................................................................
M Miss Kitty Fantastic New member 25/2/03 #3 ../images/Emo58.gif 715 אממ אני חושבת שהם מדברים את השפה הזאת שהילידים הקדמונים של אוסטרליב דיברו... שחכתי את השם שלה...
../images/Emo58.gif 715 אממ אני חושבת שהם מדברים את השפה הזאת שהילידים הקדמונים של אוסטרליב דיברו... שחכתי את השם שלה...
S star lili New member 25/2/03 #4 אבוריג'ינים? לא נראה לי. קראתי איפהשהו שהם כנראה דיברו סווהילית, או משהו בסגנון...
ל להלה לאנד New member 26/2/03 #8 איזה מצחיקה הילדה הזאת שמדברת יפנית נראה לי, וג'יילס עושה את עצמו מבין, ובעצם מתרגם מה שמתחשק לו.. ממש מסכנה... בטח ישתמשו בזה לאיזה משהו שהיא תדע אבל אף אחד לא יבין מה היא רוצה, וכולם ימותו ורק היא לא, כי הם לא הינו מה שהיא רצתה
איזה מצחיקה הילדה הזאת שמדברת יפנית נראה לי, וג'יילס עושה את עצמו מבין, ובעצם מתרגם מה שמתחשק לו.. ממש מסכנה... בטח ישתמשו בזה לאיזה משהו שהיא תדע אבל אף אחד לא יבין מה היא רוצה, וכולם ימותו ורק היא לא, כי הם לא הינו מה שהיא רצתה