שאלה 3X10 AMENDS ../images/Emo184.gif../images/Emo187.gif
אני עכשיו צפיתי בפרק, שוב לאחר שנתיים-שלוש שנים. מישהו מוכן להסביר לי למה ג´ני הופיעה? כאילו אני ממש ממש לא זוכר ולא הבנתי! (צפיתי בריפרוף). הוא הרג אותה והכל, נכון. אבל למה היא דיברה על ה FIRST EVIL? ועכשיו כל אלו שלא ראו עד פרק תשע בעונה השביעית- לכו מפה. ס פ ו י י ל ר
ספוילר| ספוילר| אז רק להבנתי, ה FIRST EVIL הופיע בפרק הזה וזהו?! לא אוזכר יותר? משום מה בפרק הזה באפי ענתה לה בצורה ממש מזלזלת (לג´ני, כביכול). וג´וס לא המשיך את זה? (אני פשוט לא זוכר כל כך את העונה הזו, מלבד לסוף). אז הזכירו אותו לפרק, הזכירו אותו בצורה מאוד מאוד משמעותית ולא שמנו לב? ומה הקטע של האלו שהתפללו? דיברו עליהם בפרק? אני יודע שאלו הם שהולכים מכות עם באפי גם בעונה השביעית (פרק 9, ליתר דיוק) ובעונה השלישית היא קורעת אותם בכיף! אני ממש התרגשתי לגלות שדיברו עליו גם עוד בעונה השלישית, אבל למה עכשיו הוא החליט לצאת? למה לא המשיכו על זה? מי שיודע ספוילרים לשביעית (מעבר לפרק עשר בעונה השביעית) שלא יענה בצורה מספיילרת. תודה:]
אני עכשיו צפיתי בפרק, שוב לאחר שנתיים-שלוש שנים. מישהו מוכן להסביר לי למה ג´ני הופיעה? כאילו אני ממש ממש לא זוכר ולא הבנתי! (צפיתי בריפרוף). הוא הרג אותה והכל, נכון. אבל למה היא דיברה על ה FIRST EVIL? ועכשיו כל אלו שלא ראו עד פרק תשע בעונה השביעית- לכו מפה. ס פ ו י י ל ר