שאלה 3X10 AMENDS

Angelus

New member
שאלה 3X10 AMENDS ../images/Emo184.gif../images/Emo187.gif

אני עכשיו צפיתי בפרק, שוב לאחר שנתיים-שלוש שנים. מישהו מוכן להסביר לי למה ג´ני הופיעה? כאילו אני ממש ממש לא זוכר ולא הבנתי! (צפיתי בריפרוף). הוא הרג אותה והכל, נכון. אבל למה היא דיברה על ה FIRST EVIL? ועכשיו כל אלו שלא ראו עד פרק תשע בעונה השביעית- לכו מפה. ס פ ו י י ל ר
ספוילר| ספוילר| אז רק להבנתי, ה FIRST EVIL הופיע בפרק הזה וזהו?! לא אוזכר יותר? משום מה בפרק הזה באפי ענתה לה בצורה ממש מזלזלת (לג´ני, כביכול). וג´וס לא המשיך את זה? (אני פשוט לא זוכר כל כך את העונה הזו, מלבד לסוף). אז הזכירו אותו לפרק, הזכירו אותו בצורה מאוד מאוד משמעותית ולא שמנו לב? ומה הקטע של האלו שהתפללו? דיברו עליהם בפרק? אני יודע שאלו הם שהולכים מכות עם באפי גם בעונה השביעית (פרק 9, ליתר דיוק) ובעונה השלישית היא קורעת אותם בכיף! אני ממש התרגשתי לגלות שדיברו עליו גם עוד בעונה השלישית, אבל למה עכשיו הוא החליט לצאת? למה לא המשיכו על זה? מי שיודע ספוילרים לשביעית (מעבר לפרק עשר בעונה השביעית) שלא יענה בצורה מספיילרת. תודה:]

Angelus

New member
בהמשך שאלה שלא קשורה לפרק פשוט

ניצלתי שרשור. שאלתי שאלה בקשר לעונה השביעית כניצול שירשור.

B a n j o

New member
ב AMENDS

הרשע הראשון לובש את הצורה של ג´ני ועוד כמה קורבנות של אנג´ל כדי לנסות ולגרום לו להפוך לרשע שוב. ולא ראיתי עונה שביעית אז תיזהר עם ספויילרים

WillowFreak

New member
../images/Emo58.gifעונה 7 עד פרק 9

זה אותו רוע... לדעתי ג´וס תכנן את זה מהתחלה.... שהרוע הזה יופיע שוב ולשמור אותו לעונה האחרונה בשביל ה- פינלה! לא יודעת למה, אולי תחושה אבל כבר מסוף 7X02 הבנתי שהחליף צורות הוא הרוע הזה... פשוט Amends נחקק לי כל כך חזק בזיכרון שאני זוכרת כל פרט קטנטן ממנו..!!! והדמיון בינו לבין הרוע הדנדש של השביעית הוא די מדהים... אז עשיתי אחד ועוד אחד וזה מה שיצא... ו... yey me!!!!! צדקתי!!!!!! אפילו זכרתי את הכוהנים המכוערים שלו!!! אבל משום מה בעונה השלישית הם לא היו כאלו חזקים כמו בשביעית.... מוזר...

buffstar

New member
צודקת ../images/Emo58.gif עד 709

נכון היא פשוט נתנה להם כמה מכות והם עפו... הם התאמנו מאז, אכלו הרבה תרד:)

buffstar

New member
לwiilow freak

את יודעת שאני מדברת עם דאון לאחרונה באייסיקיו?

WillowFreak

New member
כן....../images/Emo4.gif

and I´m so sooooooo sorry about that פשוט התזמון שלך אדיר.....lol פשוט דון יושבת בדרך כלל בשעות האלו על המחשב ואני יותר מאוחר כי יש לה ביצפר.... לא שהיא לומדת או משהו כזה... אבל יש לה בית ספר... אני על המחשב בשעות "קצת" יותר מאוחרות... (היום באמת קיבלתי את המחשב לידי בשעה מאוחרת כי אחותי *יש לי ע-ו-ד אחות* שהחליטה לקפוץ ולבקר אותנו בבלגיה הקרה החליטה שגם לה בא קצת זמן מחשב...Oh well)
שודדים ממני את המחשב..!!!!! לאאאא!!!

buffstar

New member
את מורן נכון? כי היא אמרה

שזאת לא מורן, אז שיערתי שזו את...

WillowFreak

New member
More like Glory

חולת עצבים וחולת בגדים
באמת!!
קשה להיות הבנאדם ה(כמעט) שפוי היחידי בכל המשפחה.... אבל היי.... לפחות אני משתדלת...!!!

למעלה