שאלה: 3310, כבל ובטריה

uvdude

New member
שאלה: 3310, כבל ובטריה

שאלה קטנה הכבל של ה3310 שיש לי דורש הוצאה של הבטריה והכנסה למחדש על גבי הכבל פעם כשהייתי מחבר את הכבל הייתי מוציא את הבטריה ואז היה נדרש כיוון מחדש של השעון + תאריך פתאום לפני כמה ימים אני רואה שכשאני מוציא ומחבר את הבטריה השעה נשארת וגם התאריך!!! איך פתאום זה קרה שהוצאה של הבטריה לא מצריכה כיוון מחדש?

Gizon

New member
הממ...

תראה, אני לא בטוח אבל ב-3330 שיש לי בסלקום הוא מעדכן אוטומטית את השעה ואת התאריך, יכול להיות שעכשיו גם אורנג´ הפעילו את "השירות" הזה. ???, גדעון

Big N

New member
לפעמים...

אם מכבים את המכשיר לפני הוצאת הסוללה וכל התהליך של הוצאת והכנסת הסוללה קצר יחסית אז השעון נשאר מכוון . נסה לעשות את זה לאט כלומר החזר הסוללה אחרי יותר מדקה וספר מה התוצאות.

ואלה זה עובד

פשוט אי תמיד הוצאתי את הסוללה בלי לכבות את המכשיר ודרך אגב הוצאת הסוללה ללא כיבוי גורמת נזק?

Big N

New member
בכל המכשירים שהיו לי היצרן כתב

בחוברת שיש לכבות לפני הוצאת הסוללה . בד"כ אני מוציא בלי לכבות ואין שום בעיה.

3310 4ever

New member
אומרים שזה מקצר את חיי הסוללה...

אבל אם זה ככה- אז למה ביורוקום, כשעשו לי עדכון גירסה, הוציאו את הבטריה בכזאת ברוטאליות בלי לכבות את המכשיר? יש להם בעיה ללחוץ על כיבוי? נראה לי שזה לא עושה כלום ושכל ההמצאות המטורפות האלה זה סתם שטויות...

לא נכון

כשאני הייתי שם אז לחצו על כיבוי ודרך אגב כמה עלה לך לשדרג גירסא? לי הם רוצים 120 ש"ח זה ניראה לך הגיוני?

Big N

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושב שזה שטויות אבל

לך תדע כשהמכשיר שלך ידפק אל תבוא אלי

למעלה