שאלה 220

barca1lior

New member
שאלה 220../images/Emo58.gif

אני צופה בסדרה באדיקות ובכל זאת הצלחתי איכשהו לפספס את זה- למה לעזעזל טרנס בביה"ח?! ועוד משהו, אני יודע שכבר היו על כך דיונים רבים בפורום אבל בכל זאת- העונה השניה יותר מדי מסתבכת לי מפרק לפרק, כל פעם שמגלים משהו חדש אני כבר לא זוכר מה היה בפרקים הקודמים, במיוחד עם כל ההפסקות שעשו וזה ממש מתסכל. אולי מישהו מוכן לעשות קצת סדר בבלאגן? אני לא מתכוון לדברים טריוויאלים כמו "הייתה תאונת אוטובוס ומתו תלמידים", אלא משהו מסודר שכולל את הפרטים הכי קטנים ומעצבנים וגם את רשימת החשודים האפשרית ולמה כל אחד חשוב או למה לא.

Ch3nf3l

New member
תשובה ../images/Emo58.gif220

אני אענה לך על השאלה בנוגע לטראנס: חברה שלו לשעבר, גברת דומאס, שהיא במקרה מורה לעיתונאות שהייתה על האוטובוס יודעת על בעיות ההימורים שלו, החובות שלו ועל זה שהוא מכר משחק גמר... הוא ממש לא רצה שזה התפרסם, אז גם די מאשימים אותו בפיצוץ של האוטובוס, אבל דומאס הזאת התחילה לכתוב כתבה בנושא הזה, והוא לא רצה שהיא תתפרסם אז הוא פרץ לבית שלה מחשש שהוריה יפרסמו את הכתבה, ואם אני לא טועה אחד מהם ירה בו, וזה למה הוא בבית החולים. אני לא בטוח, אבל זאת בערך הסיבה. פרטים קטנים ומעצבנים? קנדל קזבלנקס = פריסילה בנקס, והיא הייתה בכלא כמה זמן, ויש לה קשר לפיצפטריקים, וכמו כן קשורה לאהרון אקולס וכנראה הפלילה את דאנקן ברצח של לילי. חבר לתא של אהרון שילם לנערת ליווי כדי שתגנוב לקליף, העורך דין של לוגן, את המזוודה שלו. וודי עשה איזה משהו, שקשור ללאקי (השרת) וכנראה למג. אחד האנשים שנהרגו על האוטובוס הוא פיטר, והוא היה הומו, שבא לפרסם באתר אינטרנט של ההומואים/לסביות בנפטון את The Outing Of All Outings, זה יכול להיות מוטיב של מישהו להפלת האוטובוס. החשוד שלי במקרה הזה הוא ביבר. ביבר בנוסף, עובד עם קנדל... חשודים (מה שאומר שהם -לא- עשו את זה): וודי - כי הוא מתנהג מוזר ומסתיר משהו. כנראה גם הומו... קנדל - כסף, או משהו... וגם הייתה עם הפיצפטריקים פיצפטריקים - כדי להרוג את סרבנדו, אולי. וויבל - לא זוכר בדיוק. טראנס - כדי להרוג את המורה לעיתונאות... ביבר (כנראה.. אם חשדתי בו..) - פיטר ההומו, וסרבנדו שעיצבן אותו.. אבל עדיין אין מושג מי זה. זה דברים שאני זוכר, מקווה שזה קצת עזר.

guysahaf

New member
מה הקשר "מוטיב"?

מניע... אולי? יופי חן. וזה מי שמתרגם לכם! חחח

Ch3nf3l

New member
סתום

לפני שאני הופך אותך לנכס אמיתי!!!! נו בתור צופה ב-CSI אני שומע Motive כל הזמן... אני רגיל...

barca1lior

New member
השאלה...

אוף זה כל פעם קורה לי שאני שולח הודעה בטעות אחרי שכתבתי רק את הכותרת.. מתי זה קרה שירו בטראנס? לא זכור לי בכלל..

למעלה