שאלה: (2)

שאלה: (2)

תגידו, יש מצב כזה שבפגישה בשידוך יגיעו למצב של נגיעה? יצא לי לראות בגן הורדים זוג שנראה בפגישה ממש חרדים הולכים מחובקים.. אז סתם מסקרן קצת.. אני יודע שהרוב יראי שמיים, אבל ראיתי אז אני שואל אם מישו שמע על משו כזה?

kiss 18

New member
המיקרה היחיד ששמעתי שהגיעו למצב של נגיעה

בפגישות, זה היה כשעברו כמה כלבים... דיי מוכר!

סו וואט??

ואם עברו כמה כלבים? מי שרוצה לגעת מוצא סיבות.. וזה הכל עניין של יראת שמיים! בלי תירוצים!

kiss 18

New member
חחח אי אפשר לדעת, אני רוצה לראות אותך

כשיעברו לידך חבורה של כלבים אם תישארי שאננה...

זה ניסיון...

והקבה נותן כח לעמוד בו.. בעזרת ה! מקוה שלא אגיע למצב של נגיעה.. זה ממש יהרג ואל יעבור! חוצמיזה, במיוחד כשיוצאים בשידוך אז זה יותר חמור מנגיעה סתם. ידעת שאפילו אם אחד מהזוג נופל אסור לשני לעזור לו לקום וכו..? אז בטח שאסור לגעת כשעובר כלב..

kiss 18

New member
צודקת, בטח שזה ניסיון...

בכל אופן, אני גם לא הגעתי למצב הזה... בהצלחה לכולנו! מקסימום אומרים- "ולכל בני ישראל לא יחרץ כלב לשונו" חחח

חח..

באמת שיהיה בהצלחה לכולנו... ו... תלמדו את הפסוק הזה.. לפחות עסוקים בלגיד אותו ולא רק בסרטים שעוברים בראש... ;)

kiss 18

New member
עד עכשיו ב"ה כן!

לפני כמה שנים היה לנו שכן עם כלב, כל פעם שהייתי עולה ניראה לי הייתי מסיימת כל כל ספר התהילים...חחח מבהיל! עולים במדרגות פתאום הוא צץ אוההה...
העיקר שכבר אין אותו בבניין ב"ה!

נחמדה??

כל עוד היא לא בסביבתי אז תגיד מה שאתה רוצה.. ברגע שזה מגיע אליי אז זה היצור הנוראי בתבל..

kiss 18

New member
חחח נכון!

עוד תחשבי שהיה לי ממול הבית, ז"א דירה ממול שכן עם כלב, אחח רק להיזכר כל פעם ששומעים מן הליכה של כלבים (ע הזמן גם זה התחדד לי..חחח) איזה רעש מעצבן... פחד! מה שכן יש כלבים קטנטנים חמןדים כלו, עם קוקו...חחח חמוד להסתכל... דווקא לקטנים האלו יש את הנביחות הכי רועשות...

גם אני הייתי מפחדת מכלבים.... עד

שבאחד הימים זה פשוט עבר לי... אולי מרוב "לכל בני ישראל" שהייתי אומרת?.... לא יודעת... אבל היום אם יעבור ליידי כלב ברחוב, אני בטח לא אחצה כביש.... ויש סיכוי שאני אלטף אותו אפילו.... זה באמת חיה חמודה....

kiss 18

New member
אני גם (עכשיו)לא אחצה כביש, לא אצרח, לא אקפוף

אבל ללטף?? עד פה!

למעלה