שאלה תרבותית חשובה

שאלה תרבותית חשובה

כל מי שמציץ בפורומי תפוז זוכה לפרסומות אינסופיות של אחד רן דנקנר, שכנראה בעיני הנוער הוא נחשב למשהו רציני.[פרוטו - תביא סיכום הכולל בתוכו 4 קישורים לפחות : קווים לדמותו של רן דנקנר] דא עקא שרב התמונות מציגות את הטורסו שלו, שאין בן חן ואין בו הדר. את הקורקבן עתיר השערות שלו, בקיצור, מתעוררת בי תחושה של קונספירציה: כיוון שאין להציג ציציה של גברת מציגים בהיסטריה את ציציו של הגבר. האין כאן למצער הומוארטיות אם לא הומוסקסואליות לטנטית, שלא נדבר על הנוער [פרוטו - הכוונה אליך] שמקבל שטיפת מוח פרו הומוסקסואלית? מה אתה אומר פטר חמור? מה את אומרת המלכה קפת? לאריסה? בוגונוויליה? אילת?

אני יודע שזה נראה מטעה,

כי בדיוק היום היה אצלנו הגנן והוא טיפל בא, אבל זה בוגונביליה עם ב', לא דאבל ו'. לצומת ליבך. אה, ועוד דבר. קודם כל, בלי ציוויים("תביא סיכום"). שנית כל. אתה מניח, אוטומטית ולא ידנית, שבגלל שאני בגיל שקפת וההיא שהגנן טיפל בא היום, טוענות שהוא חרא(ואני עד היום לא הכחשתי), אז אני מיומן באומנות ה"סיכומים"? אה?

קפת

New member
התשובה הכי תרבותית שאני יכולה לתתלך

היא, שכל מה שמבדיל בין הדנקר לבין שאר העולם הוא, שלדנקר יש יחצנית ולשאר (מרביתם, לפחות) אין. כל שאר הפרשנויות, הן מראשך הקודח. צריך אקמול?

לא זכור לי שהרשיתי לך לרדת

מתחת לחגורה שלי, או אולי השלכת מעצמך אליי? נראה לי שכן.

למעלה