שאלה, (תעשו לי ילדים!) מתי תהיה לכם הופעה בת"א?
כ כפית קסמים New member 31/3/07 #2 המתופף כרגע בחו"ל../images/Emo184.gif אז בחופש לא יהיו הופעות, יש את רוק עצמאות שזה קרוב לת"א לא?
D dweck2k New member 31/3/07 #3 ואחר כך את המוטומיוזיק ואחר כך את פסטיבל היי פייבר בו תהיה ההשקה הרשמית של הדיסק. דוויק
ק קנפי תעשי לי ילדים New member 1/4/07 #11 אני אהיה שם! זה יום לפני יומולדתי ויום לפני זה יוצא ספיידרמן 3!!
ר רענן פוגל New member 1/4/07 #12 לא, באותו יום יוצא ספיידרמן3. ואני הולך בערב לבכורה. ההופעה בצהריים. רענן.
ק קנפי תעשי לי ילדים New member 1/4/07 #14 ספיידרמן יוצא ביום חמישי ה3.5 אני גם אהיה בערב וגם במוטומיוזיק
ק קנפי תעשי לי ילדים New member 1/4/07 #16 סרטים תמיד יוצאים ביום חמישי ואני אהיה בהקרנה הראשונה! כי לאחותי יש קשרים.. אנחנו תמיד בבכורות של סלבס בחינם.. אבל הפעם לא השגנו של החינם אז הזמינו לנו בהקרנת בכורה הרגילה אבל למי אכפת!? ספיידרמן שליטה!
סרטים תמיד יוצאים ביום חמישי ואני אהיה בהקרנה הראשונה! כי לאחותי יש קשרים.. אנחנו תמיד בבכורות של סלבס בחינם.. אבל הפעם לא השגנו של החינם אז הזמינו לנו בהקרנת בכורה הרגילה אבל למי אכפת!? ספיידרמן שליטה!
מ מכשפהקטנהזונה New member 31/3/07 #10 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif כפרעלייך.../images/Emo99.gif