שאלה-תענו בבקשה מהי רמת החיילים שצריכה להיות לכוח 12 מיליארד? (רמת מינימום)
O orel2008 New member 7/7/07 #1 שאלה-תענו בבקשה מהי רמת החיילים שצריכה להיות לכוח 12 מיליארד? (רמת מינימום)
ל לירזבנ32 New member 7/7/07 #2 וואי... שאלה קשה תחזיק כמה שיותר גבוה מומלץ רמה 15 כי הכי חזק מהשוק זה רמה 5 אז תוכל להתגבר על הערבים אבל תשפר תרמה כל הזמן
וואי... שאלה קשה תחזיק כמה שיותר גבוה מומלץ רמה 15 כי הכי חזק מהשוק זה רמה 5 אז תוכל להתגבר על הערבים אבל תשפר תרמה כל הזמן
O ostk New member 7/7/07 #4 כמה שיותר גבוהה יותר טוב! יש לי חבר עם 90 בחיילים בכוח קצת יותר גבוהה - הוא אף פעם לא נכשל בכיבוש אדמה, ואף פעם לא כובשים לא. הכי חשוב זה חיילים, אל תפסיק לחקור אותם ותישאר בכוח הזה. זה מאט אדמה כל פעם, אבל זה אדמה קלה מאוד.
כמה שיותר גבוהה יותר טוב! יש לי חבר עם 90 בחיילים בכוח קצת יותר גבוהה - הוא אף פעם לא נכשל בכיבוש אדמה, ואף פעם לא כובשים לא. הכי חשוב זה חיילים, אל תפסיק לחקור אותם ותישאר בכוח הזה. זה מאט אדמה כל פעם, אבל זה אדמה קלה מאוד.
O orel811 New member 7/7/07 #7 תפתח כמה שיותר לי לדוגמא יש מדינה אחת או שתיים בכוח של המדינה שלך שיש להן 100 בחיילים העיקר קודם לפתח חיילים לפני הכל.... ככה לטעמי לפחות
תפתח כמה שיותר לי לדוגמא יש מדינה אחת או שתיים בכוח של המדינה שלך שיש להן 100 בחיילים העיקר קודם לפתח חיילים לפני הכל.... ככה לטעמי לפחות