שאלה, תעזרו לי חבר'ה

ארז דלל

New member
שאלה, תעזרו לי חבר'ה

כאמור נכשלתי טסט ב31 אוקטובר. עכשיו איך זה הולך, אני מתקשר למורה קובע טסט אחרי השבועיים שאני מחכה? אני לא יודע איך זה עובד כל העניין, וגם צריך לקחת שיעורים או לגשת בלי? תודה רבה לעוזרים
 

ChilD SouL

New member
אהמ...

תתקשר למורה עכשיו שישמור לך מקום לטסט, או יארגן לך אחד. בדר"כ בין טסט לטסט לוקחים 1-2 שיעורים ואז ניגשים.
 

tapuach

New member
על מה נכשלת ? ולפי מה שהמורה ממליץ

על מה נכשלת טסט ? ותשאל את המורה האם לפי דעתו אתה צריך לקחת עוד שיעורים, המורה שלי אמר שעקרונית אם נכשלים טסט, אז צריך לקחת שיעורים, אבל הכל לפי איך שאתה מרגיש, אני הרגשתי שאני לא צריך עוד שיעורים, אלא רק לחזור "להרגיש" את הרכב והקלאצ' ע"H שיעור לפני הטסט, ככה יצא ששבועיים לא נהגתי על הרכב של המורה שלי בין טסט ראשון לשני.
 

רן88

New member
היית יכול לדבר ישר אחרי שידעת

שנכשלת. מקווה שלמורה שלך יהיה טסט כשיעברו השבועיים. מבחינת שיעורים, קח לפי ההרגשה/התקציב. אני לקחתי שיעור כפול יום לפני הטסט (הטסט השני היה בדיוק שבועיים אחרי הראשון) ושיעור כפול ממש לפני הטסט ועברתי. השאלה היא האם נכשלת בגלל לחץ/"שטויות" או שנכשלת כי אתה לא היית מוכן ב-100% לטסט. אם זה בגלל לחץ אז באמת אין צורך ביותר משיעור או שניים כדי להרגיש שוב את האוטו ולגשת. אם בגלל חוסר מוכנות אז יש צורך במספר גדול יותר של שיעורים (אי אפשר לדעת כמה, תלוי בך).
 

C u b e

New member
תשובה

אחרי הטסט הראשון (שנכשלתי), המורה אמר לי לחכות שבוע עד שהוא יקבל תאריכים לטסטים ואז נראה מתי אני אגש. שאלתי אותו כמה שיעורים מומלץ לעשות בין טסט לטסט והוא אמר שאחרי טסט ראשון הוא כבר לא אומר כלום, הוא נותן את הבחירה לתלמיד, שיעשה כמה שיעורים שהוא רוצה לפי ההרגשה שלו. בסופו של דבר יצא לי לחכות חודש בין הטסט הראשון לשני, לקחתי 4-5 שיעורים במרווחים של 4-5 ימים, ועוד שיעור שעה לפני הטסט, ועברתי טסט שני.
 
למעלה