שבע יקירה
כמו שאמרו לך לפני ,התשובה באופן כללי היא איננה חד משמעית. אני אומר לך מה אני חושבת, יודעת מנסיון ומכירה. ראשית, יש לי נסיון בהפרעות אכילה, כבת משפחה של מופרעת אכילה וחרדות. אני מאמנת, אבל אני רוצה לדבר אלייך כבת משפחה של... בת משפחתי פנתה למסגרות קלאסיות לטיפול, דהיינו, דיאטנית קלינית, פסיכולוגית שמתמחה בנושא ולווי של פסיכיאטרית. אחרי שנתיים של טיפול ואחרי שנים ארוכות בתוך ההפרעה, אני יכולה לדווח (הלוואי שהיא קוראת כאן ותעיד על עצמה) שהיא עברה טרנספורמציה במי שהיא כאדם. היא מישהי אחרת. מישהי, שכנראה רצתה להיות כל חייה, אבל לא הצליחה להגיע למקום הזה. לאושר הזה. לא שאין על מה לעבוד עוד, אבל היא נחשבת בריאה קלינית. מתפקדת, לומדת, נשואה באושר, עובדת בשתי משרות ושמחה... היית רוצה את זה לעצמך? אני הייתי מציעה לך לעשות עבודה טרנספורמטיבית בדרך הקלאסית. אם היית שם ולא עזר, בדקי מה לא איפשר את הטרנספורמציה. החליפי מטפלים, אם הם לא עובדים עבורך. הקפידי על טיפול אצל אנשי מקצוע שהתמחו בנושא. הפרעת אכילה היא מחלה קשה ביותר. היא ממיתה. ואת וודאי יודעת את זה. כמאמנת אני יכולה רק לחזק את העיניין הנ"ל. יש לי מתאמנת מופרעת אכילה. נדמה לי שכבר הזכרתי כאן זאת בעבר, אבל אחזור בשבילך. למרות שאני מאמנת לטרנספורמציה ולמרות שאני מיומנת בשיטת האימון שלי, לא הייתי מאמנת אותה על הפרעת האכילה שלה. בחוזה שנחתם בינינו היה סעיף שדבר על כך שבמקביל לאימון היא מטפלת בהפרעות האכילה. היא התאמנה אצלי על יחסים, על לימודים, על עבודה, על התפתחות רוחנית וחקירה של תפיסות עולם, על היעוד שלה, אימון ארוך מאד ומחולל מפנה כשבכל התקופה הזו לא עלה נושא הפרעת האכילה שלה באימון. תוך כדי היא הבריאה. תוך כדי אומר שבמקביל אלי היא טופלה בבלינסון אצל דיאטנית מומחית להפרעות אכילה ואצל מטפלת נוספת. לא היה קשר בינינו, המטפלות, אבל כל אחת הרגישה את הסינרגיה שבתהליך משולב כזה. היום היתה לי שיחה אתה. היא בריאה. היא נדהמת לפעמים ממי שהיא היום. אני לפעמים צריכה להזכיר לך מניין היא הגיעה, כל כך רחוק היא הלכה עם חייה. אבל, בשביל להיות הוגנת לגמרי, אני חייבת לספר לך שאני מכירה מאמן אחד שמטפל בהפרעות אכילה בהצלחה מדהימה. עד כדי שהוא ואחת המטופלות שלו, שלא הצליחה לצאת מההפרעה והיתה בסכנת חיים של ממש והבריאה לחלוטין בתהליך האימון, רואיינו בטלויזיה בתכנית רצינית שבחנה דרכי טיפול אלטרנטיביות למחלה. אני מקווה שקבלת איזשהו מענה בדברי. ואת חייבת לזכור, שזו אני. שהתגובה הזו מייצגת רק אותי ושאין לה שום יתרון על פני תגובות אחרות. מאחלת לך החלמה מהירה...