שאלה תמימה-

seeyou

New member
שאלה תמימה-../images/Emo12.gif

היום בזמן שהלכתי ברגל מרחק גדול שמתי לב שהתנועה שלי היא רגל-יד באלכסון ממש כאליכה של בעל חיים על 4! הידיים מופעלים באופן אוטומתי בזמן ההליכה לכן הייתכן שגם אנו באחד השלבים הלכנו על 4? אם סיפור הבריא היה נכון-למה היה צורך בתנועה זאת של הידיים?

כן ברגע שאדם...

חי בלי אמונה בבורא עולם והוא לא מדבר אל הקב"ה אז הוא נמצא בשלב די דומה לאלה שהולכים על ארבע כי הוא עוד לא גילה את זה שיש לו נשמה מה שמבדיל אותו מאלה שהולכים על 4

קרנוש21

New member
לא קשור בכלל

כל אחד והדרך שלו והאינדיבידואליות שלו ואם יש לו הרגשה שהוא הולך על ארבע אולי היה לו איזה בעל חיים אהוב על ארבע באיזה גלגול וככך הלאה... ולכל אחד יש את האמונה שלו ואת הדרך הזמן והמקום שלו להגיע אליה! וגם לחיים על 4 יש נשמה והם לא סתם גוף!

seeyou

New member
שאלתי שאלה פשוטה!-../images/Emo132.gif

כאשר ברא אותנו יש להניח שהיה לא תכנון-בשפה עממית איך ייתכן שנתן לנו כבני אדם תכונות השייכות להולכי על 4! לא שאלתי למה לנו יש ראש-וגם לבהמות לא שאלתי למה לחזיר יש אינסולין שמתאים לבני אדם(או חלקים של הלב) פשוט,תוך כדי הליכה שלי היומית-צץ לי בראש הדבר ומאוד מסקרן דעת היודעי דבר אין לי שום כוונה לנגח את ציבור הדתי-כול אחד רשאי לחיות על פי דרכו-הבנתו

קרנוש21

New member
בפשטות

אלוהים יודע את התשובה יותר טוב ממני ומכולם אולי הוא יצר את בעלי חיים כדי שנלמד מהם איך להתנהג ולא להתנהג? כדי שלחבר יהיה את ידידו הטוב ביותר , הכלב, החיה הבלה בלה בלה כי אולי הוא צריך מישו פיזי נוסף שיהיה איתו אבל ככה אלוהים רצה ותאמין לי זה לא סתם חוץ מזה אני מתה על כלבי ג'וני נותן לי אהבה לא משנה מה מתי בני האדם יתנו כזו אהבה אחד לשני? בקיצור זו לא שאלה "פשוטה" אם אתה שואל ולכן תשובה בטח שלא תהיה "פשוטה"! אור ואהבההההההההההההההההההההההההההההההההההה ימבה של אהבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

seeyou

New member
גם אני אוהב כלבים!-../images/Emo8.gif

אז אם אנו עושים פילוסופיה למה כאשר לאדם אומרים כלב -זה עלבון? הרי כלב הוא בעל חיים נאמן לבעליו יותר מכול בני משפחתו(לפעמים)

קרנוש21

New member
כנראה זה אנשים שהכירו את סו הכלבים

הלא נעמים וכנראה הם טיפשים כי כלבים זה משווווווו אבל לא כולם גם כמו בני אדום העולם לא עד כדי כך ורוד!

למעלה