שאלה תכנית

dor_ian

New member
שאלה תכנית

תסלחו לי, אבל אני מעדיף לשאול כאן מאשר בתמיכה טכנית. התקנתי HD חדש, 120 GB. חילקתי ל4 מחיצות. מתוכן אחת בגודל 80GB. ניסיתי מתוך הווינדוס (XP) לפרמט את ה-80GB לFAT32. אך הוא לא נותן לי את האופציה. (שקיימת עבור כל אחד מהחלקים האחרים). אז יצאתי לקונסול ורשמתי שם: format f: /fs:fat32 /x והפלא ופלא, פתאום הוא מרשה לי. אני תוהה שמא אני עושה משהו רע. עקיפת סמכות? אולי FAT32 לא תומך ב80GB? לעזרתכם ונסיונכם אודה.

dor_ian

New member
גאונות לשמה

כשרשמתי את ההודעה הקודמת זה במהלך הפרמוט. אז חיכיתי וחיכיתי כשווינדוס סיימה סוף סוף לפרמט 80GB היא רשמה...שימו לב: The volume is too high for FAT32 ARRRRRRGH#@#$%$#@## (זה אני אמרתי, לא המחשב) זה העונש למי שמתחכם

עידו123456

New member
הממ...

FAT32 בווינדוס תומך בפירמוט עד 32 ג'יגה - אבל תוכל לפרמט אותו ל FAT32 באמצעות תוכנות צד ג' או מערכת הפעלה אחרת (אם כי זה לא מומלץ, בנפחים כאלו עדיף NTFS)

אלדד28

New member
אתה בטוח?

קבל את הקובץ המצורף - אני לא זוכר איך פירמטתי אותו אבל זה היה או ב-DOS (אחרי FDISK) או ב-WIN XP.

stac

New member
אני כל פעם מחדש מתפלא מהם!!

גם טענו שכרטיס קול שיושב בISA לא יעובד על XP והוא עובד, ועוד כל הבוקר הרסו לי על התקנת המדפסת, לפחות שיגידו לי שהSERVICE מבוטל, אבל למה שיעשו זה הייתי צריך לחפש בגוגל עד שמצאתי http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q314876&GSSNB=1. טוב הולך לשחק בקוד קצת.

אלדד28

New member
אני? אלוהים? ../images/Emo3.gif

זה הדיסק של ה-DATA... ב-SYSTEM שלי יש 3GB. ולא, המחשב שלי מאופטמז היטב.

למעלה