שאלה תיאורטית

שאלה תיאורטית

כמו כולם אני חרד וזועם נרוא על השתלטות הדת היהודית על העולם ועל המדינה הזו איך אתם רואים את הסוף? האם אנו צריכים ממש להילחם בנשק ובכוח בדת היהודית ומאמיניה? או לחכות למישהו אחר שיעשה זאת? או פשוט לשתוק ולחפשמדינה אחרת או חיים נטולי דת עד כמה שאפשר במדינת הפח ישראל?

BravoMan

Active member
תוכל להבהיר:

1. איך הדת היהודית משתלטת על העולם?
תוכל לתת דוגמה קונקרטית להשתלטות מחוץ לגבולות ישראל?
&nbsp
2. מה זה ה-"אנו" שאתה מציע להם להילחם בנשק ובכוח?
&nbsp
3. האם אתה חושב שכל תשובה שתקבל תהיה תקפה ונכונה עבור כל קבוצה אותה תגדיר כ-"אנו"?
&nbsp
אני אנסה לענות לך לפי איך שאני מפרש את השאלה לך:
"אנו" - אנשים שרואים את רוע הדת, צריכים להתאחד, ולהפעיל כל אמצעי חוקי שעומד לרשותנו כדי למגר את הדת מרשויות מדינה בפרט, ומהמרחב הציבורי בכלל.
&nbsp
עדיין לא מאוחר לתקן את העוולות באמצעים חוקיים ומוקדם מידי להתדרדר לשימוש באלימות שהיא האמצעי אחרון וקיצוני להשגת מטרה.
&nbsp
אז מה אפשר לעשות?
* לצאת להפגנות.
* להצביע בבחירות.
* לתבוע על כל הפרה הכי קטנה ופגיעה הכי קטנה בזכויות הפרט בגלל דת.
* להוציא קומפיינים פרסומיים נגד דת.
* להחרים עסקים שמתפשרים עבור קהל דתי ולחזק אלה שעושים דברים מנגד, למשל להעדיף מסעדות לא כשרות על פני כאלה שמחזיקות כשרות מהדרין.
(לא חייבים לאכול דברים לא כשרים ממש כמו חזיר, אבל אפשר לאכול את אותו העוף במסעדה שלא משלמת פרוטקשן לרבנות תמורת פיסת נייר במקום בכזו שכן)
&nbsp
ואלה רק דברים שעולים לי בשלוף.

תשובה

1. הנצרות והאיסלאם לדוגמא נוצרו בעקבות היהדות ועל אותו בסיס , הנצרות היא העתק הדבק של היהדות רק ללא קיום הדת כי זה גדול עלינו לטענתם. אבל שניהם זהים בטיעון כי יש לאהוב אללה למרות כי אם הוא קיים הוא יצר כל הסבל שיש אם הוא כל יכול ועל ההגיון הבריא לשונאו על כך.
2. אנו זה כל מי שחרד על הרעלת המוחות ועל החיים הלא טבעיים ותקינים שהדתות והאמונות מובילות אותנו כמו אהבת האל בורא הרוע כי כשאתה שונא את אלוהים בורא הרוע ובצדק אז משמע יש לך חוש צדק מפותח ופעיל מאוד ויותר מזה אנחנו לא צריכים בעולם. עם צדק אנשים לא יפגעו אחד בשני , בנוסף לכך קיימת שנאה גדולה ל מאמינים כלפי אויבי אהובם האל זה פועל עליהם בתת מודע ומבלי משים זה יוצר פלגים ועדות בעולם ומן הסתם העולם נחלק למדינות רק בגלל הדתות השונות שהובילו לזה הדתות הן החרבת הטבע שלא לדבר על הדת היהודית לבושיה המוזרים של לשים בד על הראש וללכת עם חוטים לדוגמא שזה עול כנגד השפיות ומכניס בורות באנשים. והכי חמור גורם להרס ופילוג העולם.
3. אנו זה הכל השפוי שלא הסתמם באמונות של ללכת עם בד על הראש או חוטים מתחת החולצה הקול השפוי של הטבע.
אפשר לנסות לשנות אנשים באמצעיים ראציונאליים אך מי שנותר מורעל אין ברירה אלא להורגו כי הוא מרעיל את העולם. זה לא חוקי זה נכון אבל מבחינת היושר זה מה שצריך לעשות להשמיד מי שמרעיל העולם מעוות הטבע ופוגע בו. היטלר היה מאמין באלוהים אבל דבר אחד יפה טוב אמר הטבע נוקם ללא רחם על פגיעה בחוקיו הוא התכוון לאל אני מתכוון לטבע האנוטשי שלנו שנפגע מפגיעה בו ומוכרח להגיב.

BravoMan

Active member
אני מנסה להבין אם אתה באמת עוויל מסוכן לא פחות מדתי הכי קנאי

או שאתה טרול, או שהתשובה הזו סרקסטית בכלל.
&nbsp
נתחיל מהסוף:
3. דת היא רעיון, ורציחת אנשים לא תהרוג רעיון.
להפך - לרוב היא תחזק אותו.
זה הוכח בכל מהפכה אידאולוגית שהיית בעולם אי אפעם.
&nbsp
אין ספק שיש דתיים שראוי להוציא להורג - למשל אנשי דעאש, שהוא ארגון דתי המורכב מאנשים דתיים, שכולם רוצחים שפלים אחד אחד.
אבל גם אם תהרוג כל איש דאעש זה לא ישמיד את האיסלאם עצמו, וכאן הפתרון אינו אלימות.
&nbsp
2. מה לא טבעי ב-"לשים בד על הראש"?
אם לא תלך עם כיסוי ראש בקיץ בשמש הישראלית, אתה עלול להיפגע קשות מאותו טבע שאתה מנסה להגן עליו.
בגלל קרינה טבעית לחלוטין שמגיעה בכמויות עצומות מהשמש הטבעית לחלוטין, ושהמוח הטבעי לחלוטין שלך (ויתר מערכות הגוף הטבעיות) לא מצליחות להתמודד איתה ללא עזרה.
&nbsp
זה הסעיף הכי תמוהה והכי מפוצץ הבל בתשובה שלך שגורם לי לפקפק בכוונותיך.
&nbsp
2. א. הדת אכן יוצרת פלגים, אבל לא מדינות. יש מדינות נפרדות עם אותה דת שולטת, ויש מדינות שבתוך הגבולות שלהן יש מספר דתות מובילות.
ישראל היא דוגמה מובהקת למדינה כזו.
&nbsp
2. ב. זה לא האל שמפלג.
זה השרלטנים שמשתמשים בהמצאת הדת לרמות ולשלוט באנשים, והם אלה שנסים למשוך כל אחד לכיוונו לשם רווחים.
זה דומה במידה רבה לתחרות עסקית בחברה קפיטליסטית.
&nbsp
1. הנצרות והאיסלאם אינם הדת היהודית, כפי שהדת היהודית אינה הדת הפגאנית שממנה היא צמחה, וכפי שהדת היהודית של היום בכלל אינה הדת היהודית מלפני 2000 שנה (ולא משנה איזה שקר מאמיניה מספרים לך ולעצמם).
&nbsp
אז כלל לא ענית על השאלה שלי...

תשובה על תשובתך

3. דת היא רעיון אינו ניתן להבנה ומי שדבק בו בניגוד לטיעונים צודקים כמו זה שלא יתכן שצריך להרוג מישהו שבישל דייסה לילדו כפי שרשום בתנך לעשות , או כמו זה שבורא הרוע והסבל בורא דעאש ועריפות ראשיהם זה שלא עשה כלום כדי למנוע סבל ממישהו שהלכו לערוף לו את הראש , המאמין טוען שהרע הזה הוא טוב ללא שום הצדקה הגיונית אז מאמין כזה לא שונה מאוטיסט או פגוע מוח כי הוא חושב עקום רק בשונה מאוטיסט הוא פוגע בנורמליות ובחי הטבע.
לגבי אנשי דעאש הם אומרים לך מה אנו שונים מהדת והספר שלך? שלדוגמא ציווה על ישראל להרוג כל מי שחי פה בכניסתם לארץ או להרוג כופר ומחלל שבת כלשונם.
2. אז תשים כובע אבל לשים בד על הראש זה ממש הזוי וזה לא מגן מהשמש כלל ואתה יודע את זה.
2 א. אני לא רואה סיבה שהעולם יתחלק למדינות כי הטבע שלנו הוא טוב הסיבה ההסטורית לדעתי נבעה מסכסוכים על רקעי דת
2 ב האל מפלג כי מי שמאמין באל מאמין במה שהוא לא ראה בוודאות ריומו הוא משקר ומכרח שאנשים אמיתיים יתקוממו נגד שקר שכזה אז כך העולם מתפלג.
1. לא יודע מה זה פגאנית אבל קראתי הברית החדשה כולה מדברת על טירוף האמונה באל שלא הוכח קיומו , על טירוף האהבה למי שברא את המוות של כולנו ופגע בנו בכך, ועךל טירוף זה שישוע אומר להם שאסור להטות אף אחד מדרך התנך, האיסלאם נוצר עקב האמונה היהודית זה קסם להם גם להאמין בישות דמיונית ששומרת אליהם ולשקר בשמה תמימים שכדאי שילחמו עבור אללה אך השקר בדבר אלוהים צמח מהיהדות אין ספק בכך

BravoMan

Active member
סגנון הכתיבה שלך די מבולגן...

3. אין שום בעיה להבין את הרעיון מאחורי הדת.
אם יש לך בעיה להבין דת, אז אתה סתם יוצא נגדה מבורות.
זה לא מקדם אף אחד לשום מקום. אם אתה רוצה לטעון בהצלחה כנגד דת, תבין קודם כל מול מה אתה מתמודד.
&nbsp
3. א. אנשי דעאש לא אומרים לי כלום כי אני לא מדבר איתם.
הם כן אומרים לעולם שדווקא הגרסה הספציפית שלהם לאוסף המעשיות והחוקים הקרוי "איסלאם" נכונה, וגם שהגרסה הזו אומרת שכל העולם צריך להאמין בה, ומי שלא רוצה צריך למות.
&nbsp
2. היא מגינה, אולי פחות מכובע אבל מגינה. ומה אכפת לך?
פיסת בד זה מה שמפריע לך? ומה לגבי האנשים ששמים תבעת בעף? גם נגדם אתה יוצא שהם הזויים?
&nbsp
2. א. אתה לא רואה סיבה כזו כי אתה ילד קטן או מטומטם.
אני רואה סיבה מצוינת: בעולם יש הרבה קבוצות של אנשים שלא מסכימות לגבי הרבה דברים, וזו הסיבה שיש מדינות.
תלמד היסטוריה, מה שאתה חושב פשוט לא נכון!
&nbsp
2. ב. האל, שום אל, לא קיים, אז הוא לא יכול לפלג אף אחד.
בתור אתאיסט אתה אמור לדעת את זה.
&nbsp
1. כל מה שכתבת בסעיף הזה זה שטויות.
לא יודע מה קראת, אבל גם אם קראת כנראה לא הבנת.

dojee

New member
תגובה

תִּמְחֶה אֶת-זֵכֶר עֲמָלֵק, מִתַּחַת הַשָּׁמָיִם; לֹא תִּשְׁכָּח
ציווי מקראי בספר דברים

עמלק

עמלק מבחינה אמיתית בא להילחם בעם היהודי שהלך לגרש אנשים מבתיהם ולכבוש שטח זה ממש לגיטימי אז הסר נא רגשות הקנאות המסוממים והלוא ראציונאליים של אהבת האל שאינו קיים באמת ובורא המוות שלך הבן שהוא לא קיים כי אין הוכחה לכך, הבן שאם הוא היה קים הוא רע ואז תהיה אנושי ושפוי

BravoMan

Active member
ועוד נקודה ששכחתי:

"צדק" הוא המצאה אנושית די עלובה, שנובעת מחולשה אנושית.
למעשה, "צדק" הוא סוג של נקמה.
&nbsp
אבל נדמה לי שאתה מתבלבל בין "צדק" - מה יש לעשות למישהו שפשע או פגע, לבין "מוסר" - איך יש לנהוג כדי לא לפגוע באחרים ולא להיות נבלה נשפע.
אם כולם היו בעלי אותו מוסר ודבקים בו, לא היה צורך בצדק.
&nbsp
אבל בגלל שמוסר הוא דבר יחסי, ואנחנו בני אדם מוגבלים, נזדקק לצדק עוד הרבה זמן...

צדק

צדק הוא לדוגמא שאם האל בסוף יהרוג אותך ומשאיר אותך חיים שלמים בפחד מהמוות זה אומר שהוא פוגע בך הוא יכל להימנע מזה אבסל בחר שלא אז הצדק אומר שהוא רע ושזה שקר מופרך ודבר רע לומר שאל שפוגע הוא טוב

dojee

New member
צהל - צבאות ה' לישראל, אמן

אני רואה פה אנשים שקרנים

שמאמינים שיש מישהו טוב ששומר עליהם ומחכה שידברו אליו זה לא הוכח מדעית כיום זה שקר מגוחך שיש להסירו מן העולם. אני אומר שקר מגוחך מסיבה פשוטה לא הוכח שיש אל כזה ואין סיכוי שהאל שחטף את גלעד שליט בהיותו כל יכול הוא גם זה שיחזיר אותו, האל שברא אנשי דעאש ונתן להם כוחות ברשעות שאין דונמה לה הוא גם זה שיעזור לך. זה בולשיט.

שלא לדבר על הקוביה המצחיקה והמגוכחת וההזויה שהם שמים

הרס האנושות וגדולתה זה מה שאני רואה פה

dojee

New member
אתה רואה ככה, בגלל שאתה גוי שמקורו מזרע עמלק

גם עליי המחשבה הפסיכולוגית שאני מדבר עם האל

היה מכניסה אותי להזיות ולאושר רוחני אבל זה רק במוחי כי בפסיכולוגיה שלי אני מדמיין על ישות רוחנית ששומעת אותי אבל לאמת זה שקר אין אל לא ראינו דבר כזה, ולא יתכן שאל שברא אנישם טובים כמוני הוא רע זה דבר והיפוכו

מגן דוד של דוד שטבח בנאדם שהודיע לו ששאול מת?

אתה לא מתבייש? דגל של טלית הזויה עם חוטים התומכת באל בורא הרוע? לוחות ברית של האל שברא כל הסבל בעולם לטענתך שהוא קיים? כובע ופיאות שנראים כמו דבר הזוי? זה מה שאתה רוצה?

למעלה