שאלה !!! תודה !!! :))

• פותח הנושא dxit
  • פורסם בתאריך

dxit

New member
שאלה !!! תודה !!! :))

מה העיניינים חבר'ה הכל טוב ? אז ככה.... אני וכמה חברים כבר הספקנו להשתכר די טוב מטקילה, וודקה, בירות וזהו ! מה אפשר עוד להוסיף בשביל לגוון ?!?! כבק מיצינו את הטקילה ואת הוודקה תודה מראש dxit

dxit

New member
מה זאת אומרת?

לא ממש הבנתי מה זה..... איכפת לך להרחיב קצת.. תודה

סניפטר

New member
המטרה של שתיית האלכוהול היא לא

השיכרות עצמה !!!!! לכן כדאי שתתחיל להבין טעמים וריחות ולכן המלצתי שתעבור למים עם דש פטל ומשם למיץ ענבים וממיץ ענבים לתירוש ענבים ...... וכן הלאה וכן הלאה .

dxit

New member
אז תסביר לי...

אז תסביר לי למה אנשים שותים אלכוהול כמו וודקה או קטילה אם הם לא מעוניינים להשתכר..... מה אתה חושב שהם שותים את זה כי זה טעים ?!?! לא... כי הם רוצים לתפוס ראש בסבבה..... dxit

siete

New member
קטילה! אהבתי! ../images/Emo6.gif

אם התכוונת לוודקה וטקילות זולות - זה אכן רק בשביל לתפוס ראש - לא הייתי אומרת "בסבבה": ככל שזה זול יותר - יהיה לך יותר כאב ראש, בחילה, ושאר מרעין בישין. אישית קשה לי להתחבר לוודקה כי אני בעצמי לא אוהבת, אבל נסה משהו קצת יותר איכותי. או למשל וודקה ב"טעמים". יש את זוברובקה - וודקה פולנית עם עשב. כנ"ל עם טקילות. חפש משהו שבאמת בא ממקסיקו. אומרים שהרבה מאלכוהול זה טעם נרכש. רק בגלל שאתה לא אוהב, לא אומר שזה מגעיל.

סניפטר

New member
יש אנשים ששותים

לשם השתכרות בלי להבין מה הם שותים ולא יהיה אכפת להם מוודקה או "קטילה" (טקילה) ואיזה איכות ואיזה מחיר ובדרך כלל אלא הם בני נוער . ויש כאלה שישתו ויהנו ולא ישתכרו כי ששותים וודקה או טקילה זה לא אומר שאתה חייב לגמור בקבוק 2 מנות יכולות להיות מספיקות לערב מהנה . וכן יש כאלה ששותים כי זה טעים להם . אני לדוגמה חולה על ליקר בנדיקטין ועל טעמו הנהדר והניחוחות הניפלאים . עצה בפעם הבאה שאתה שותה משהו נסה להבין את הריחות שלו והטעמים שלו ונסה להיתנתק מהמילה אלכוהול .

thenewone

New member
דקסיט

אנשים משלמים מאות שקלים ויותר על בקבוקים של מאלטים משובחים או של קוניאקים מיושנים כהלכה. אתה חושב שהם שותים כוס וויסקי מבקבוק של 500 ש"ח רק כדי "לתפוס ראש"? כמו שכתבו לך פה, לתפוס ראש זה קטע של נוער, כשאתה בן 17 ורוצה לצאת, לתפוס ראש עם איזה טקילה ספרייט בשלושים שקל ולחזור הביתה מרוצה אך עם ראש כואב. אבל הרעיון הוא שלאט לאט אתה מבין שעולם האלכוהול הוא עולם מלא טעמים, ריחות, מלא משקאות באיכויות מדהימות ואז אתה מנסה למצוא אותם, לא סתם לשתות משהו דפוק בשביל "לדפוק ראש".

לדוגמא:

לי יש סמירנוף שחור (200 ש"ח) ואיני הולך עם החברים לאיזה חור ודופק את הראש.... אלא נהנה מכל טיפה של המשקה הזה...

Orrza

New member
ועוד דבר שכדאי לזכור... ל-dixit

אם עד היום שתית טקילה בפאבים בשיטת ההקפצה החופשית וכיוץ', היה סמוך ובטוח שלא הכנסת טקילה לפיך מעולם. טקילה הנו מוצר ייחודי שמיוצר במקסיקו, ויש חוק בינלאומי האוסר על משקאות המיוצרים מחוץ למקסיקו, ושעשויים מפחות מ50% זיקוק של אגבה כחולה להקרא טקילה. לכן יש את "כהילה" "תהילה" ואולי אפילו את ג'מילה (אם יש פה איזו ג'מילה - סליחה), שאותם בעלי המועדונים קונים ב 10-20 שקל לבקבוק ונותנים לחברה שיתלהבו... אין שום רע בלתפוס ראש, במיוחד כשאתה צעיר ועושה את זה עד לרמת "תפיסת ראש" ולא לרמה שמזיקה לעצמך ולאחרים. אם אתה רוצה המלצה על תפיסת ראש, נסה אבסינט (אם תוכל לסבול את הטעם), נסה בנדקטין, או דרמבוי עם קרח בכוס לוו-בול(שלא ידליקו לך אותו!!!). אבל בזהירות, לא להשתכר... רק להיות שמיייח, ולדעת להנות מהטעמים. בהצלחה, אור.

MEIMIS

New member
או קורס ברמנים!

אני חושב שבגיל הזה ספר לא יעזור כי הוא עדיין בן נוער...

Nadav L

New member
כמובן שיש גם את עניין ה"סטייל"...

רבים שותים משקאות יקרים כי הם חושבים שזה משדר יוקרה ואנינות טעם....בשתי מילים - בשביל הפוזה...

תסביר לי למה הכוונה?

כי אני לא בטוח שהבנתי...... אני שותה בשביל הפוזה? אני שותה משקאות יקרים כמו קוניאק (שדרך אגב אין לי בבית) בשביל הפוזה? תסביר ואשמח לענות לך בשמחה...(עוד שבוע וחצי)

Nadav L

New member
"סמירנוף שחור...סמירנוף שחור"...בלה

בלה בלה. אתה אוהב לדבר ולהתגאות במותגים שספק אם יש לך מושג למה הם נחשבים איכותיים ויוקרתיים... אז מה אם אתה מכיר שמות של כל מיני מותגים וסוגים איכותיים. זה לא מכניס אותך לחוג הסילון... אני לא מכיר את כל המשקאות המגה-איכותיים וגם לא מתיימר להכיר, אבל אני לפחות לא שותה משהו שאני לא אוהב רק בגלל שיש לזה שם טוב וזה נ-ח-ש-ב איכותי...

למעלה