שאלה תודה על העזרה

DD220220

New member
שאלה תודה על העזרה

שאלה תודה על העזרה אני בן 23 יש לי אח בן 19 עוד חודש הוא מתחתן אים חברה שלו לפני חצי שנה אחותי רבה אים חברה של אח שלי אישתו לעתיד חברה של אחי אישתו לעתיד קיללה אותי דרך אחותי שרבה איתה אישתו לעתיד של אחי קיללה אותי ולא קיללה את שאר האחים שלי 5אחים שגם לא רבו איתה ולא עשו לה שום דבר גם אני לא עשיתי שום דבר לאישתו לעתיד של אח שלי ובכל זאת היא קיללה אותי קללות קשות השאלה היא האים ללכת לחתונה של האח שמתחתן עם אישתו לעתיד שקיללה אותי? יש לציין שהאח שמתחתן עים אישתו לעתיד הקשר שלי איתו על הפנים קשר לא טוב אבל ההורים והאחים רוצים מאוד שאני יבוא לחתונה אני מאוד מתלבט ולא יודע מה לעשות אשמח לתגובת עזרה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מי צודק?

זו שאלה לא רלוונטית. כשרבים ולא מצליחים להגיע להסכמה שני הצדדים טועים. אם מדברים לא יפה, ולא משנה עד כמה לא יפה, שני הצדדים טועים. מה שבטוח שזה אח שלך, ועוד 10 שנים אתה והוא לא תזכרו שלא הלכת לחתונה שלו בגלל מריבה טפשית, אלא רק תזכרו שלא הלכת לחתונה שלו. המריבה תשכח אבל העלבון והצער שלא היית בחתונה שלו ישארו. זה לא הריב שלך - זה הריב של אחותך. שאחותך תעשה מה שמתאים לה. מה מתאים לך לעשות?

בטח ללכת

ענבל צודקת -הריב ישכח אבל יאשר זיכרון צרוב שלא היית בחתונה תחשוב מה חשוב לך בחיים המשפחה הורכבת או להיות צודק ? יש דברים בחיים שלא בוחרים כמו משפחה ,וישנם אירועים שלא מותנים כמו חתונה אני גם הייתי משכנעת את האחות להגיע

tapuachcoach

New member

ordanco

New member
היכן ומה חשוב

ילד מסתכל עד הרגע הקרוב בלבד בוגר מסתכל גם על הטווח הארוך תחשבי היכן את ממקמת את עצמך מבחינת בגרות, ומה חשוב לטווח הקצר ולטווח הארוך

לראות דברים אחרת

החיים שלנו עשויים בחירות. אתה בוחר אם לשנוא או לאהוב. אתה בוחר אם להשלים או להתנתק. אתה בוחר אם ללכת ולחגוג או להתעלם. אתה תחליט מה הבחירה שלך. יש לך הזדמנות כאן לבחור ללכת לכיוון חיובי. אני רק יכול להגיד לך ככה - אלו ארועים שלא יחזרו על עצמם. עצם זה שאתה שואל מראה שאתה מבין את זה. מה שתבחר - יהיה נכון, כל עוד זאת בחירה שאתה תקח מהלב שלך.

למעלה