שאלה תודה על העזרה

DD220220

New member
שאלה תודה על העזרה

שאלה תודה על העזרה אני בן 23 יש לי אח בן 19 עוד חודש הוא מתחתן אים חברה שלו לפני חצי שנה אחותי רבה אים חברה של אח שלי אישתו לעתיד חברה של אחי אישתו לעתיד קיללה אותי דרך אחותי שרבה איתה אישתו לעתיד של אחי קיללה אותי ולא קיללה את שאר האחים שלי 5אחים שגם לא רבו איתה ולא עשו לה שום דבר גם אני לא עשיתי שום דבר לאישתו לעתיד של אח שלי ובכל זאת היא קיללה אותי קללות קשות השאלה היא האים ללכת לחתונה של האח שמתחתן עם אישתו לעתיד שקיללה אותי? יש לציין שהאח שמתחן עים אישתו לעתיד הקשר שלי איתו על הפנים קשר לא טוב אבל ההורים והאחים רוצים מאוד שאני יבוא לחתונה אני מאוד מתלבט ולא יודע מה לעשות אשמח לתגובת עזרה

גרא.

New member
DD220220,כדאי שתלך לחתונה ,ותבלה בה ללא

נסיון להתבלט,כזה שיוכל לגרום במיוחד אחרי כמה כוסות משקה חריף,להתלקחות.נכון שאתה נפגעת ונעלבת מהקללות של אישתו לעתיד של אחיך (גיסתך לעתיד),אבל מה זקרה אז,בנסיבות מסוימות,לא חייב להמשך לנצח,אחרי הכל זו המשפחה שלך,גםאם הקשר עם אחיך אינו טוב (על הפנים).נראה לי גם כי יש משקל רב לבקשת ההורים שתגיע לחתונה,להם זה וודאי חשוב,ובהם לבטח לא תרצה לפגוע.כדאי שתגיע,שב בצד עם חברים כאמור ללא מעורבות יתר.

אחת המיומנויות החשובות בחיים

זה לדעת להפריד חשבונות רגשיים ממטלות יום יום חגיגיות יותר וחגיגיות פחות. ולהיות נוכח בחתונה של קרוב משפחה מדרגה ראשונה, זו מטלת יום יום חגיגית ביותר. לכן הולכים, שמים בצד את החשבונות, ומכבדים את האירוע בנוכחותך. אתה לא חייב לשמוח, אבל אתה חייב ללכת.

למעלה