שלום לך
אני אגיד לך איך אני רואה את זה - אותי מכעיס מאוד ש"החברה" המשותפת דאגה לחשוף בפנייך את האבחנה של אותה חברה, ומי נתן לה את הזכות? זה עניין אישי ופרטי ולדעתי רק האדם עצמו אמור להחליט אם מתאים לו לחשוף את העניין או לא.
זה כבר היה מכעיס אותי ספציפית מאוד, סביר שהייתי יותר כועסת על "החברה" המשותפת על שחשפה את העניין ללא רשותי...
לגבי החברה הטובה - ככה, לי קשה עם אנשים "נורמלים", כך שאני יותר נוטה לוותר על קשרים איתם...
אם חברה הייתה באה אלי לאחר שאני יודעת שחשפו בפניה את האבחנה שלי והייתה אומרת שהיא לא יודעת אם הקשר יהיה מעכשיו כמו שהיה, יתכן מאוד שהייתי זורקת אותה לעזעזאל, כי הרי ברור שעצם האבחנה היא זו שגרמה לה להחליט ככה, וזה היה מטריף אותי כי הרי אני לא השתניתי, אני אותו אדם שהייתי והחברה בוחרת לקרר את הקשר בגלל סטיגמות...
לי אישית אין עניין בחברות שעושות לי טובות...
קרה לי שחשפתי את המצב שלי בפני חברה שהייתה לי במשך כמה שנים (נפגעתי ממנה בלי סוף) בזמן שהייתי באשפוז יום, כי הרגשתי שאני לא יכולה להמשיך לפגוש אותה כשאני מסתירה כמעט את כולי... היא הגיבה בצורה מאוד רגישה ויפה וממש הופתעתי לטובה והצטערתי שלא עשיתי את זה קודם...
וכעבור כמה חודשים מה קרה? הגברת תקעה לי סכין בגב בדיוק בגלל הבעיות שלי... היא לא הזמינה אותי לאירוע כלשהו, כי זה אירוע של פעם בחיים והיא לא רצתה שאני אהרוס לה אותו, היא רצתה אותו מושלם = בלעדי ובלי ההפרעות שלי... היא חששה שאני אבכה שם ואהרוס את הערב...
את מאמינה??
ואת זה היא סיפרה לי בשיא הטבעיות... חטפתי שוק כזה וכמובן שבזה היא מתה בשבילי...
כי אין דבר יותר פוגע מזה (לפחות מבחינתי) שאתה חושף בפני אדם קרוב דברים כל-כך רגישים, עד שאתה אוזר את האומץ ואז הבנאדם יורק לך בפרצוף בגלל מה שסיפרת לו... פתאום הוא מתייחס אחרת...
כאילו אתה מצורע או עול...
הקטע הכי מרגיז הוא שהיא ניסתה להתנצל אחרי זה כמה פעמים ובכל פעם הגבתי ב - לא רוצה לדבר איתך יותר, את מחוקה מבחינתי.
והיא במקום לבקש סליחה ולהתנצל, ניסתה שוב ושוב להסביר את מה שהיא עשתה ולהצדיק את עצמה ולשכנע אותי שזה לא היה כזה נורא...
עוד מילא שהיא הייתה מודה שהיא לא הייתה בסדר!!
לגבי החברה - אני חושבת שכן יש צ'אנס שהיא תסלח לך, לא בטוח אבל כדאי לך לנסות...
תדברי איתה בפתיחות ותגידי לה שהיה לך ממש טוב איתה ושחבל לך לאבד אותה...
ובלי לקרר את הקשר!! אם את רוצה להיות איתה בקשר אני לא רואה סיבה שהקשר ישתנה!!
היא אותו בנאדם שהכרת במשך 9 חודשים.
כנראה שהיא עוברת עכשיו תקופה קשה, חברות נמדדת בדיוק ברגעים האלה...
יש לך הזדמנות להוכיח את עצמך.