שאלה\תהיה\{בלאגן...}

שאלה\תהיה\{בלאגן...}

כמה זמן לקח לכל אחד ואחת ממכן לקבל\לתת את הגט??? עם כל החבילה שמסביב, פירוק, נכסים, הובלה, ילדים...... חייבת לדעת.. כמה זמן זה נמשך.. חודש\חצי שנה\שנה\ שלוש....חמש...

n o g a1

New member
שנה בדיוק

מיום הוצאת המילים "אני רוצה גט" ועד לקבלתו.

המילים שעשו לו את זה

"משאירה לך הכל , רק שחרר אותי" גט "איסטנט" אחרי 21 שנים 5 חודשים והייתי בעולם אחר חדש עולם שכולו טוב לחופש נולדתי
ברוך שעשני חופשיה
************ ולך בגרוש יקר שלי מאחלת שתהיה בריא ותמשיך לגדל את ילדיך בדיוק כמו שעשיתי 21 שנים! א-מ -ן

יערית

New member
חבל

שלא לקח לי יותר,אולי הייתי במצב טוב יותר היום כלכלית. ככה זה שחוסכים במלחמות וחוששים לריב על כספים,בדיוק 3 חודשים והכל נגמר,עזב ת'בית בינואר ב-9 לאפריל היה הגט,הכל טיק תק ואני לא ממליצה על הדרך הפשרנית שלי,משהו באמצע.

ד ו ל ה

New member
מרגע שהחלטנו שמתגרשים...

(וזה היה שנה וחצי אחרי הפרידה בפועל) ועד הגט - שלושה חודשים. (כולל גישור, הסכם,פירוק, מכירת בית, קניית בית אחר, רבנות...)

5 חודשים

בדיוק, מהיום בו לקחתי תיק ואוטו ועזבתי. כולל גישור (חבר) ועו"ד (חברה), כולל חלוקת רכוש (ויתרתי המון ולא אכפת לי), מכירת בית, רבנות (2 דיונים) והפרדת תיקי מס הכנסה. ילד אחד, אז כמעט 18, שום מזונות וטוב שכך. לא רוצה ממנו כלום. רק שקט.

חודשיים - זמן שיא

אבל זה בגלל שהסכמנו על הכל בינינו עו"ד רק כתב, אישור ביהמ"ש וגט ברבנות (שהיה הארוך יותר מכל הדברים האחרים). חודשיים כולל הכל.

deena

New member
וזה היה החלק הראשון עד הגט.

והחתימה על הסכם גירושין . המאבק המשפטי האמיתי התחיל אחרי הגט נמשך עוד כמה שנים טובות.

ב ד ר ך

New member
בערך

7 חודשים מהרגע שאמרתי שאני רוצה להתגרש עד שהוא עזב את הבית ועוד 8 חודשים עד הגט המיוחל וסה"כ שנה ושלושה חודשים . כשהתחלתי את התהליך הייתי בטוחה חודשים שלושה ואנחנו ברבנות.

קטי30

New member
רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

עוד לא .... חכי עוד קצת ואז אולי -D

יש מחיר לחופש../images/Emo13.gif

לי זה לקח חודשים ספורים בלבד תמורת הרבה ויתורים כספיים ועבודה עצמית רבה שלי בניסוח הסכם שיתאים לנו, יותר מנכסים וכסף,היה חשוב לי הצורך המיידי להיות גרושה ממנו כמה שיותר מהר. על כל השאר סמכתי על עצמי שאסתדר.

תודה

{ולפניי שאחסם מהפורום...ויש לי הרושם שזה אוטוטו קורה } תהיתי לגביי מצב מסויים שנמשך לו מעל ל 6 שנים... איך אפשר לחיות "בהלכים" שנמרחים להם מעל ל 6 שנים.... כמה בירוקרטיה....כמה אנרגיה מיותרת יוצאת שם.. כשאפשר לסיים את חד וחלק, כמו אצל הרבה מאיתנו... כמה לא שווה הזמן הזה של בין לבין והמירוץ הזה... ***......... -........ {
}

Ima Adama

New member
מה תגידי?

על זוגות פרודים כבר עשרים שנה? וגרושים שעדיין חיים בשתי יחידות דיור צמודות? וכאלה שהתגרשו אבל לא בנפשם? מה גם שאצל אלה שהתגרשו עדיין קשורים בגלל ילדים וכאלה... מניחה שכל מקרה לגופו ומה שנותר הוא פשוט לחיות במסגרת המיגבלויות כי יש דלתות שנסגרות בעיקר בלב ובראש...

למעלה