שאלה תהומית

A lost angel

New member
שאלה תהומית

אוקיי, ככה. סיפור מהחיים. אני נכנסת למקלחת, על מנת להתקלח, כל יום, יש ימים שפעמיים אפילו. לי יש שיער ארוך יחסית. עכשיו, בסוף כל מקלחת, אני מוציאה מהאיך שלא קוראים לו(נו, החור הזה, ודניאל, שתוק) הרבה הרבה שיער ארוך, מן הסתם,שלי, שנופל בחפיפה. מה קורה, כשאני נכנסת לאמבטיה, פעם שניה ביום ואני שמה לב שהמים לא יוצאים. אני מוציאה גוש שיערות ארוכות מהמה שמו למטה. לאף אחד אין שיער באורך של השיער שלי, ועם צבע חום. תנו לי הסבר, שלא יכלול שום דבר לגבי "אבא בוגד באמא, נראה לי שהשיער הארוך לא על הראש.." וכל מיני כאלה. מי שיתן לי את הווריאציה שתישמע הכי מלאת טימטום(תשמרו על קשר לנושא הפורום), יקבל פרס. דנה

mr nice guy

New member
תשובה פשוטה...

אולי פשוט נושרות לך עוד שערות שבהתחלה לא מגיעות למה שמו החור למטה. ואז שמישהו נכנס להתקלח אחריך, הם בעזרת המים שהם מתקלחים איתם מגיעים למה שמו.

wee man

New member
יכול להיות שהן נושרות ממקום אחר...

יש לך המון שיערות בגב
(אהם...אהם...)

free soul

New member
../images/Emo6.gif

אוליי בא לאיזו רוח נחמדה להיתקלח? והיא תמיד מתקלחת אחרייך! מה? אסור לה...?

A lost angel

New member
לא.. אין לי בכלל.. לא כאלה שאפשר

לראות לפחות. זה מקרה של 'אדם רואה משהו אצלו ומשליך על אחרים'.

I am a freak

New member
אממממ....

את יכולה לא לדבר ברמזים
זה דיי מסקרן אותי (לדעת מה הפואנטה שלך...) יום נעים,

Gum Cigarettes

New member
הפואנטה היא

"בואו ניתן לאנשים מפורום רוחות שידועים בכך שהם מפגרים סוג ז ומוצאים לכל תופעת טבע, או פיזיולוגית אפשרית הסבר מאגי, ואחד מטומטם. בואו ניתן להם את זה, ונראה כמה הסברים מאגיים מטומטמים הם יכולים לתת לזה".

The Warrior

New member
רוצה להשתחרר?

פחחחחחחחחחח, כבר נמאס לי מהשטויות האלה. כולם כאן חכמים (אמרתי משהו?), כנראה אני מאלה המפגרים סוג ז' (גם טוב לפחות מצאתי את מקומי
), אבל סוג המלאכים מהקבוצה שלך יש להם תיקון. את עוד תשלטי במה שצריך. אז אם את רוצה עיצה יש (גם אצל מפגרים סוג ז') הרבה יופי

The Warrior

New member
אין מקרה ../images/Emo59.gif

שמך כאן A lost angel אומר משהו. מהו מקור כל הרוחות? עוז לפני בריאת הארץ הזאת היה מין "מרד" בעולם הרוחני. קבוצה מסויימת של מלאכים לא עשתה את צו האלהים. ענשם היה שהם ירדו ממדרגתם והפכו לרוחות רעות או שדים. הם אבדו את כל האהבה שהיתה להם עד אז. יותר גרוע. אותן רוחות משוטטות, ואפילו אין להן היכן ליהיות. אין להן בית. מה הן עושות? הן באות ונטפלות לבני האדם. מוצאות להן מקום חם בגוף האדם, בנפשו. כך הן מוצאות לעצמן קצת חום, קצת מהאהבה שהן אבדו. קצת "בית".זה כמובן על חשבון האדם, בי הן משתמשות באנרגיה שלו. זה משפיע למשל כחוסר ריכוז, ככעס מופרז, כשינאה, כשינאה עצמית, כחוסר ביטחון, וכו'. יותר מזה. נוכחותן יכולה ליהיות גורם ישיר למחלה. גם מחלה שלרפואה הקונוונציונלית אין מרפא. כמובן שאין תפקידנו כבני אדם לספוג את זה. תפקידנו הוא להשתחרר מהן. ליהיות נקיים, אז נוכל להוציא אל הפועל את מלוא הפוטנציאל שבנו. לנצל את מלא האנרגיה. ישנן שתי שיטות להתפטר מאותן רוחות ("מלאכים אבודים"). הראשונה היא פשוט לתת להן פקודה, והן יוצאות (לא הולך להרחיב כאן איך). השניה היא עצמתית הרבה יותר. כאן "משמידים" את הרוח ומחזירים אותה למצבה הראשוני. הופכים אותה מחדש למלאך. המלאך מוצא אז מיד את מקומו. בשיטה זו, לא רק שאנו מנקים ומשחררים את האדם, אלא גואלים גם את אותם "מלאכים אבודים", את אותן רוחות רעות מסבלן. מוסיפים גם אור לעולם כולו בו זמנית. אפשר לעשות זאת. הבנת אותי מלאכית
(אל תצפי שאסביר יותר בפומבי...מצטער) בברכה,

A lost angel

New member
מכירה את הסיפור.

אני לא סובלת, ואני בהחלט שלא רוח רעה, אבל לא ניכנס לזה עכשיו, אני צריכה ללכת. דנה

The Warrior

New member
צאי לדרך!

לא התכוונתי ש את רוח רעה, אלא שאם תסלקי את מה שאת יודעת לסלק, תפטר בעייתך. בהצלחה

A lost angel

New member
איזו בעיה? על מה אתה מדבר?

הבעיה היחידה שלי(הבעיה העיקרית, שאני צריכה להתמודד איתה) היא לא משהו שאני יכולה 'לסלק'. בהנחה שכן, גירוש, טיהור, זימון, ברכות ושות' הן תחומי העיסוק העיקריים שלי, אם אני אצטרך משהו, אני אעשה אותו, ואני לא צריכה מישהו מפורום, שלא מכיר אותי בכלל, שלא לדבר על הבעיות שלי או העולם הפנימי שלי, שיבוא ויגיד לי דברים על עצמי, דברים שכביכול מציקים לי, דברים שאליהם אני קשורה ו"צריכה להשתחרר" מהם. תאמין לי שאם משהו היה עוקב אחרי, המדריכים הרוחניים שלי\מלאכים\אלוהים\אמא\בטי היו אומרים לי. תודה על הדאגה. דנה

The Warrior

New member
דנה שלי ../images/Emo23.gif

תודה על הערתך. בכל זאת יש לי משהו שאין לך. חבל שאת לא רוצה לשמוע. שאלי את אלוהים אם זה נכון. על כל פנים, אם יגידו לך שכן, אשמח לספר. בהצלחה על כל פנים
! נ.ב. זה לא בושה ללמוד. גם אני מתיעץ

A lost angel

New member
שלך.. קיי..

מה יש לך? מתוך סקרנות.. ד"א, אמרת לבנאדם הכ"כ לא נכון שזו לא בושה ללמוד. אני לומדת כל הזמן. מכל דבר, מכל חוויה, מכל התנסות, מכל מחשבה, מכל רגש ומכל אדם. לא הפסקתי ללמוד, ואני לא אפסיק לעולם. אין שום צורך להתנשא, מבלי להכיר. דנה

The Warrior

New member
הפתעת אותי ../images/Emo23.gif !

ממש תודה על תגובתך. את מסכימה איתי שישנם דברים שאי אפשר לפרסם. הגדרתי מה זה. זה "הדבר" שמשחרר את השדים ממאסרם. זה שמחזיר אותם אל האור. דבר שהשטן בעצמו לא צוחק ממנו יותר. אני ממש לא מחשיב את עצמי. הייתי שמח להעביר לך את זה, אך עד כאן אפשר לדבר בפומבי. בהצלחה!

למעלה