שאלה- תא לחץ

rainbow3

New member
שאלה- תא לחץ

אני יודעת שכתבו כאן על כך וניסיתי להגיע להודעות אבל משום מה הוא כל פעם מחזיר אותי להודעה שיש בעיה ולנסות בזמן אחר..

בכל אופן אשמח לשמוע ממישהו שניסה את זה או יודע פרטים על מחקר (האם עדיין מתנהל ואיך מגיעים לזה... אפשר גם אלי בפרטי)
בזמן האחרון שומעת יותר ויותר על אנשים שזה עוזר להם... ושוקלת ברצינות לנסות. הבנתי שהעלות גבוהה ולכן אשמח לקחת חלק במחקר.

תודה

הלוואי, אם תשמעי ספרי לכולנו

מישהי מאיתנו פה עשתה תא לחץ על חשבונה. היא לא סיפרה כמה זה עולה אבל מחברה אחרת שעשתה את זה מסיבות אחרות, אני יודעת שסיבוב של טיפולים עלה לה 30 K ש"ח! ולא ממש הביא לתוצאות.

אם יהיה שביב מידע איך אפשר לעשות את זה במסגרת ניסוי או מסובסד, נראה לי שכולנו נרוץ (גם בלי אוויר ורגליים). כי זה ללא ספק טיפול שאם הוא לא עוזר הוא לא מזיק.

אבל.. צריך משך ארוך של טיפולים בשביל לראות אם אין או יש שינוי. ואני לא רואה את הממסד הרפואי פותח לעומתנו ידיים נדיבות. הלוואי וכן. אולי צריך להפעיל לחץ.

אבל לפי מה שאני קראתי (ואשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה, הלוואי), אין בינתיים אינדיקציות טובות ממחקרים. יש אחוז לא גדול שזה עושה לו שינוי, ולחלק ממנו המצב חזק לקדמותו אחרי כמה חודשים מהפסקת הטיפול.

אני לא אומרת את זה כדי לרפות ידיים ואמונה מהטיפול הזה, להיפך. זה אומר שעוד אין מה לרוץ ולמכור כלייה בשביל לעשות את זה פרטי.
הלוואי והניסוי עלינו ימישך.

ואם אשמע על ניסוי כזה, קודם כל איידע פה בפורום, ואז ארוץ בעצמי

יש בעיה כלל תפוזית בפונקציית החיפוש

אבל כשתתוקן התקלה - תוכלי לחפש הודעות של genzer100. היא עשתה כמה טיפולים בתא הלחץ וגם עדכנה בהתפתחויות.

rainbow3

New member
תודה כלנית וויויאן ו..

פשוט יצא שבזמן האחרון קראתי כמה כתבות כולל של הבחור החביב שעשה סרט על אימא שלו(לא זוכרת את שמו) שסובלת מאוד ומספר שם על נשים שסיפרו לו שהטיפול עזר להם,
וגם שמעתי ממטפלת על מישהי שזה עזר לה מאוד...
ומכיון שזה מישהו שמספר על מישהו חשוב לי לשמוע ישירות מאדם שניסה זאת " על בשרו" ובכלל זה העיר בי שביב , ניצוץ שזה עשוי לעזור אפילו לפרק זמן מסוים, זה גם טוב..
בעיקר הבנתי בתקופה האחרונה שכל אחד צריך למצוא את מה שעובד בשבילו. כמו שידידתנו היקרה ריפנזל סיפרה על עירוי הלידוקאין שתורם לה רבות.

שיהיה
שבוע נפלא
נעים ונטול כאבים

אכן שיתוף מידע זה הדבר הכי חשוב

שאנחנו יכולות לעשות אחת בשביל השניה, חוץ מתמיכה כמובן.

ריפנזל ממש תורמת את גופה למדע ולפורום
. ולשמחתנו אצלה הטיפול עובד.

את הדיווחים של genzer, שכשהתפוז יחליט לאפשר לנו לחזור לעשות חיפוש, גם היא דיווחה ונתנה פירוט רב ותבוא עליה הברכה. אני זוכרת שהם היו לא בנימה אופטימית (והלוואי ופספסתי משהו ואני טועה). נשמע שזה לא עזר לה, לפחות בשלב שהיא עוד דיווחה לנו. והיא הוציאה המון כסף.

כן, זה נותן ניצוץ
של תקווה. והלוואי ובהמשך יהיה אור גדול ולא רק ניצוץ.

העניין הוא שבגלל שאצל חלק מהחולים שהטיפול כן עזר להם היתה נסיגה כשהפסיקו אותו, זה אומר שכפי הנראה צריך להמשיך איתו כל הזמן. ואם אתה משלם את זה פרטי זה נראה לי יכול להגיע לסכומים אסטרונומיים. אם לא יהיה סבסוד נראה לי שרובנו לא נוכל להרשות לעצמנו את זה כספית.

אבל אנא, כל מידע שאת קוראת לגבי זה, שתפי בפורום, כי אולי לא ראינו את זה במקומות אחרים.

תקווה יש, אבל ציפיות זה לכרים
, אז אני לפחות שומרת על ציפיות נמוכות, כי זה גוזל המון אנרגיה, לפתח תקווה במשהו ואז להתבדות.

לאט לאט בסוף ננצח!

ריפנזל

New member
ואני אזכיר מה אמר לי פרופ' בוסקילה על התא לחץ

שלדעתו לא כדאי להוציא כל כך הרבה כסף על טיפול שהוא כל כך חדש (חדש עבור פיברו) ועוד לא נאסף עליו מספיק מידע, בטח שלא מידע לאורך זמן.

ומאחר וזה עוד הגיע מהאיש שערך את הניסוי, אני החלטתי להקשיב.

למעלה