שאלה... תארו לכם ש...

שאלה... תארו לכם ש...

העולם הזה, עולם הקוסמים, באמת קיים ואנחנו כולנו מוגלגים... פתאום, וולדמורט או אחד אוכלי המוות באים אליכם הביתה, ודורשים מידע ודרך להרוג את הארי פוטר או שיהרגו אתכם או את הקרובים אליכם... (תחשבו על זה ככה, אתם יודעים הכול, ההורקרוקסים, הנבואה, יותר מדי)... קיצר... מה הייתם עושים? כי מצד אחד, אתם לא רוצים למות, לא רוצים שהאנשים שקרובים אליכם ימות ואתם פשוט חייבים לתת להם את המידע... מצד שני... אם תתנו להם את המידע, הם יוכלו להרוג את הנבחר (את הארי) ואז בכלל לא תהיה תקווה כי הוא היחיד שיכול להציל אותנו מהתקופה הזאת... ומי בכלל יודע אם אחרי שתספרו להם הכול הם לא יהרגו אתכם רק כדי שלא תפתחו את הפה..... מה הייתם עושים??? (שאלה קשה...)

mjlk

New member
זה לא הגיוני...

מפני שהעלילה תמה בשנת 1997
מה איכפת לי.. שהארי פוטר ימות - ואני אבקש חתימה מוולדי ומחבריו (בלה, סנייפ,, המאלפוייס
)

בלי קשר לשנים...

ו......כל החברים הקטנים שלך שרצית לבקש מהם חתימה יהרוג אותך על המקום... אם הארי מת...אז אין תקווה לעולם וולדי שולט ועושה באנשים כרצונו!

mjlk

New member
חחחח

יש לי דרכים משלי לשכנע את וולדי לתת לי חתימה
וגם את כל החברים שלו

mjlk

New member
אני בטוחה

שיש לך דמיון מספיק פורה בשביל לגלות את אותן דרכים לבד

ס א י

New member
../images/Emo115.gif אם את כבר פוגשת אותם

אז קראי לי. גמלי יש דרכים לקבל חתימה מהם

תיקון טעות...

יש קוסמים והם מסתובבים בשכונות שלנו, ואפילו דיברו איתנו. רק שהם עשו עלינו קסמי זיכרון ואנחנו לא זוכרים כלום!

אוקיי... אבל בכל זאת...

אם וולדמורט או אחד אוכלי המוות נכנס אלייך הביתה ומבקש את כל המידע הזה שאתה יודע? באיזו מהאפשרויות שהצעתי קודם היית בוחר??

אממ...

אני לא הייתי מוסר את המידע. הייתי מעדיף למות ולא לספר (סה``כ המוות הוא לא כ``כ נוראי). וחוץ מזה: הרי הם אוכלי המוות, כך שגם אם הייתי נותן להם את המידע הם היו הורגים אותי.

רזושש

New member
שאלהה..

למה הספר נכתב בצורה הזאת שהוא מתרחש בשנות התשעים? למה העלילה מסתייימת בשנת 1997 אם אנחנו כבר ב-2006.. למה רולינג בחרה לכתוב זאת כך?

mjlk

New member
כן...

ועכשיו הם קוראים את ההודעה הזאת - וצוחקים עליך... כי הם רק עבדו עליך שהם קוסמים, ואתה משוכנע שהם עשו לך קסם זיכרון - ולכן אתה בטוח שאתה לא זוכר עד שאתה באמת לא זוכר.. מבין?

mjlk

New member
לא.. זה ל"שר הקסמים" ../images/Emo3.gif

חחח אבל טוב שגם את הבנת.. פשוט לא חשבתי שאת מסוגלת
חחח סתם

אוקיי

הבנתי. ולא נראה לי שהם קוראים בפורום. אל תשכחי, הם קוסמים ואין להם שום מושג מהעולם שלנו (המוגלגי).

אתם הזויים

אבל זה יכול להיות נחמד. XD
מעכשיו, עירנות מתמדת, הא? חכו לפורים, אולי הם יגלו את עצמם ויתחפשו לקוסמים! בעצם...כל מי שבא רגיל הוא קוסם! הוא התחפש למוגלג! האהאהא!!! XD

למעלה