שאלה תאורטית DVD/DIVX

guyz6471

New member
שאלה תאורטית DVD/DIVX

שלום, יש לי סתם שתי שאלות שמענינות אותי, האם יש איזו שהיא סיבה להמיר סרט DIVX/XVID ל DVD? בהנחה שיש לך מכשיר שתומך בצפיה ב DIVX/XVID? האם צריבה ב DVD ניתן ערך מוסף? ושאלה שניה האם ניתן להוסיף פס קול חלופי ב DIVX/XVID? סתם השערה כמו קובץ עם אותו שם כמו הסרט בפורמט MP3? יש לציין שאני מאד מרוצה מאיכות שאני מקבל כשאני משתמש ב גרסאות DIVX וXVID החדשות (ברשותי פיוניר 575 ) אשמח לשמוע את דעותיכם.

kkdd

New member
כל התשובות

אם יש לך כבר נגן DVD שקורא DIVX אין צורך בהמרה ל DVD, האיכות רק טיפה תיפגע
אפשר לעשות שיהיה פס קול חילפוי, עדיין לא ניסיתי זה עם פורנט OGM אם אני לא טועה.... יש הסבר במאמרים בקטגוריית VIRTUAL על חילוץ ואיחוד פסי קול

guyz6471

New member
תודה והבהרה

הי , תודה על התשובה, כנראה לא הייתי ברור בשאלה לא התכוונתי להחליף את פס הקול הקיים באחר אלר להוסיך עוד פס קול (למשל עברי ואנגלי) ושניתן יהיה לעבור בינהם כמו ב DVD בזמן הצפייה או לבחור בין שניהם לפני התתחלה. .

kkdd

New member
הבנתי אותך גם מקודם

לכן עניתי לך עם פורמט OGM אני עדין לא ניסיתי אותו רק שמעתי שבאפשרותו ניתן לעשות שני פסי קול שייחלפו כמו ב DVD מקורי

MickName

New member
בולשיט

OGM קקה של קונטיינר MKV הרבה יותר טוב ויוצר הרבה פחות אוברהד ואפשר גם לעשות את זה בAVI אבל AVI זה קקה של קונטיינר MKV הרבה יותר טוב משניהם והוא גם ישתפר עם הזמן

guyz6471

New member
כלומר

קיימת הטכנולוגיה לקודד סרט ב DIVX/XVID ושיהיה ניתן דינמתי לעבור בין שני פסי קול בזמן הצפיה ב DVD? רק שיהיה לי ממש ברור כי לא כל הצלחתי למצוא חומר בנושא

MickName

New member
אפילו בAVI

אפשר לעשות את זה MKV\OGM לא יעבדו לך בDVD אני עושה את כל הריפים שלי מDVD לMKV ורק בפעמים נדירות שאני ממש צריך אני משתמש בAVI

למעלה