ליהודי מותר הכל..
גם לאכול חזיר, או לעשות מנגל ביום כיפור או להסתובב גלוח ראש עם קעקועים של צלבי קרס. בדיוק כמו שלכל בנאדם מותר לעשות הכל (גם לגנוב או לרצוח). הטאבואים על הדברים שכתבתי הם טאבואים חברתיים (יש בכלל ריבוי למילה טאבו? משום מה "טאבואים" לא מסתדר לי בעין בשעה הזו של היום). השאלה היא מה הצלב מסמל עבורך, ויותר מזה, מה הוא מסמל עבור אחרים. וגם עד כמה איכפת לך ממה אחרים חושבים או לא חושבים על העובדה שאתה עונד סמל שמייצג דת אחרת, דת שבעבר (ובצורה מסויימת גם בהווה ובעתיד) עמדה מנגד לדת השלטת במדינה שלך,ובאופן עקיף אומנם מאיימת באופן כלשהו על הקיום שלך, ולא, לא הדת היא הענין פה, אלא המדינה,והסמלים שלה, ומה שהם מייצגים. אני למשל, לא הייתי מעיזה ללכת עם צלב, לא בגלל ההקשר הדתי(אני כופרת בכל רמ"ח אברי), יותר בגלל המחשבה על הפגיעה ברגשות של אנשים מסוימים שעברו דברים נוראים רק בגלל היותם יהודים, ולא שאני מחוברת כל כך לצד היהודי שלי, אני פשוט מחוברת לאנשים. חלקם עלולים לקחת את הקטע של הצלב רע מאוד. באותה מידה אני נמנעת מלפגוע בכל אדם אחר, בלי קשר למי הוא או מה הוא, (או לפחות מנסה להמנע ). הממממ....אלו היו 30 שניות (לא מאוד מוצלחות) של גרררררררררר בניסיון להסביר למה היא מתכוונת כשגם לה עצמה לא ממש ברור מה היא מנסה להגיד. בואו נסכם בזה שאני תיכף הולכת לישון בתקווה לקום אחרי מינימום 8 שעות שינה (...Yeahhhh, Right)