שאלה שתזעזע את כולכם פה:

כי מרצ מבטיחה ומקיימת.

אולי את/ה לא שמעת על מעללי מרצ בכנסת ה-15 אבל היא עשתה לעם המון עם 10 מנדטים. לדוגמא: העבירה 20 חוקים חברתיים בעוד שש"ס ועם אחד אומרות שהן המפלגות החברתיות היחידות ששניהן ביחד העבירו איזה 6 חוקים חברתיים.

אוקי...

אז נחזור לשאלה המקורית - למה להצביע ליכוד. אם אתה ימני, אז תצביע מפד"ל, אבל בהחלט לא ליכוד.

אז אני אסיר לך עד שתביני

לא אצביע חירות כי הם לא יסכימו להיות בממשלה לא אצביע האיחוד הלאומי כי אני לא מוצא טעם, מה הקטע ששוב יפילו את הממשלה? לא אצביע למרצ כי אני לא משתף פעולה עם האויב הערבי לא אצביע העבודה כי זאת המדינה שלי למי כן להצביע? מפדל, אבל אני עדין כועס עליהם שהפילו את נתניהו. ליכוד, הכלכלה מתרסת עם סילבן ביגל ביגל אני לא רוצה אותו בשלטון. מי נשאר? ישראל בעליה, מן הסתם אתם שואלים את עצמכם "הוא רוסי?" אז התשובה היא לא, אבל אני תוך בהרבה מאוד מהעמדות אותם שרנסקי מייצג. שרנסקי יהיה שר אוצר מצוין (לא ששרון יתן לא אבל....) והוא יבטל את יום ראשון, ויטפל וישקם את הכלכלה לכוווווווו להצביע

למה לא?

כמו בשאר העולם יהיה שבת-ראשון זה אחלה דבר, פשוט חבל שאת לא יודעת מה זה...

דבר ראשון אני בן.

דבר שני: תראה אני אתאיסט אבל עד כמה שידוע לי מדינת ישראל מוגדרת כמדינה יהודית. אז מה אם בכל העולם יש את שבת-ראשון. אם זה על רקע דתי אז פשוט זה לא מתאים למדינה הזאת. אם יהייה שבת-ראשון אז אני מקווה שביומיים האלו מדינת ישראל תתפקד כמו כל שאר הימים.

דבר ראשון אני בן.

דבר שני: תראה אני אתאיסט אבל עד כמה שידוע לי מדינת ישראל מוגדרת כמדינה יהודית. אז מה אם בכל העולם יש את שבת-ראשון. אם זה על רקע דתי אז פשוט זה לא מתאים למדינה הזאת. אם יהייה שבת-ראשון אז אני מקווה שביומיים האלו מדינת ישראל תתפקד כמו כל שאר הימים.

אתה מוכן לפרט?

מה שרנסקי ומפלגתו עשו בקדנציה האחרונה? אילו חוקים הם העבירו? באיזה משרד בכלל הוא ישב? מה הוא עשה שם? זה נשמע פשוט כאילו ישראל בעליה היא מפלגת ליכוד ב´ עבור הרוסים.

אבל זה לא היה המדד היחידי..

היו שני מדדים עיקרים למחקר של קרן אייסף: א. כמות חוקים חברתיים פר ח"כ. ב. כמות השתתפות בהצבעות וקידום של חקיקה חברתית (לא רק של המפלגה שממנה הח"כים באו!) במדד הראשון אכן המפד"ל זכו, ומרצ הגיעה מקום שני. במדד השני יהדות התורה הגיעו ראשונים ומרצ הגיעה ראשונה. סה"כ בשיקלול שני המדדים מרצ היא המפלגה החברתית המובילה...

Zack DA

New member
חוקים חברתיים ?????? ../images/Emo6.gif

מה זה "חוק חברתי" ? זה חוק שלוקח כספים מקופת המדינה למטרה מפוקפקת שמצטלמת טוב בטלוויזיה. מי אמר בכלל ש"חוק חברתי" זה דבר טוב ? הרי זה עולה למדינה, זה לא תוספת שבאה משמיים ועוזרת לעניים. רובם ככולם חוקי בזבוז. צריך היה למנוע ממרצ כל חקיקה שהיא, רק נזק הם יודעים לעשות.

eviv

New member
../images/Emo24.gif

אבל מצד שני גם חוקים שלוקחים מעניים הם לא טובים נכון? החוקים שמרצ העבירה הם לא חוקים שהם סתם מחשבה איך לקחת מהעשירים לטובת העניים ם לא למדת בעולם יש כמה מעמדות יש את המעמד העשיר או "בעל ההון" ויש את מעמד הפועלים והשכירים מעמד הפועלים והשכירים מנוצל על ידי בעל ההון דבר טיבעי ומובן אתה בעל מסעדה ואתה מצידך רוצה להרוויח כמה שיותר לא איכפת לך להסיק ילדים 14 שעות ביום חוקים חברתיים באים לתקן דברים אלו ודומים החוקים שמרצ העבירה " חוק הגנת הצרכן (תיקון) (נעמי חזן). התיקון: תשלום במטבע שאינו הילך חוקי-דין פרוטה. משמעותו: אסור לנקוב במחיר אלא אם אפשר להחזיר עודף חוק פיקוח על מצרכים ושירותים (תיקון). (אילן גילאון). מחייב קביעת שכר דירה בשקלים חדשים. חוק שכר מינימום (תיקון). (אבשלום אבו וילן). מחמיר את הענישה של מעסיקים שאינם משלמים שכר מינימום וכן של רשויות ממלכתיות המעסיקות קבלנים שאינם משלמים לעובדיהם שכר מינימום. חוק הדיור הציבורי (תיקון) - (רן כהן). תיקון שבא לשפר את חוק הדיור הציבורי המקורי. למשל: העלאת שיעור ההנחה, הטבות לדיירים ממשיכים. חוק פקודת התעבורה (תיקון: צילום ברכב) - (אילן גילאון). תיקון המגביל לתקופה של 120 יום משלוח דו"חות תעבורה מצולמים לבתיהם של אזרחים. התיקון נועד לאפשר לנהג להתגונן במקרה שלא נהג ברכב. חוק למניעת אפליית גיל עליון בקבלה לעבודה (אבשלום אבו וילן). מונע אפליה על רקע של גיל בקבלה לעבודה לעוסקים במקצועות חופשיים כמו רופאים או טייסים. חוק שידורי הספורט (תיקון) - (אבשלום אבו וילן). זכויות שידור באירועי ספורט מרכזיים משחקים בעלי חשיבות לאומית ישודרו בערוץ הנקלט על-ידי 80% מאזרחי המדינה לפחות. החוק עבר בקריאה ראשונה ובעקבותיו נחתמה אמנה בין חברות הכבלים והטלוויזיה לפיה ישודרו משחקים בעלי חשיבות לאומית בערוץ מרכזי פתוח לכלל הציבור. חוק פקודת התעבורה (תיקון: מגביל מהירות) - (אמנון רובינשטיין). תיקון המטיל עונשים כבדים על נהגי משאיות הפוגעים במגביל המהירות המותקן במשאיותיהם. "

Zack DA

New member
../images/Emo45.gif

אבל למה אתה נגד עשירים ? אסור להתפרנס בכבוד ? אולי תרצה להעלות את המיסוי ל- 99% כדי שבכלל לא יהיה הבדל בין מי שמרוויח 100000 שקל בחודש ומי שמרוויח שכר מינימום ?!?

מרצ עושה נזק???

תיכף תגיד לי ששרון לא עשה נזק ושהייתה לו קדנציה נפלאה.

למעלה