שאלה שעלתה

De-Panther

New member
אווו שאלה שאלתית... אני מסתדר כבר..

שנים עם אהבה בלי סקס אבל אני רוצה עכשיו סקס בלי אהבה כי דיי נמאס מכל הנאחס

מריהארז

New member
שאלה שעלתה

אני נמצאת במצב הזה כבר כמה שנים טובות ואתם יוכולים לסמוך עליי זה חרא לא נורמלי.ואין פתרון לזה....

אני מבקשת לא לעשות צחוק

ישנם נושאים קיומיים שהדיון בהם הוא עקר. בליל אמש הוזמנתי לביתו של ידיד ותיק לא שידעתי בן כמה הוא, מה שם אימו, מה המערכת יחסים הארוכה ביותר שהייתה לו ואם הייתה לו חיית מחמד בילדותו. היותו ידיד ותיק נבעה מפלירט ארוך שניהלנו במשך 4 שנים. בהזדמנויות שנפגשנו באקראי אימא שלי הייתה צריכה להגיע בבוקר, אימא שלו ישנה אצלו, לי היה מישהו, הוא תירגל נאמנות עם מישהי וכו´...כאילו משהו גדול מאיתנו מנע את האיחוד של שני יצורים יצריים וחושקים זה בזו עד אימה. שלשום פגשתי בו שוב והחלפנו טלפונים ואתמול בצעדים מתונים עשיתי את דרכי אל דירתו משועשעת ונכונה להשתעשע. ואכן השעשוע לא אחר לבוא וקיבלתי זמן איכות שהיה כה איכותי שניצח את מימד הזמן כמי שהייתה ערה מהשעה שבע בבוקר ושבאופן טבעי לא נשארת עירנית אחרי חצות. יצאתי ממערכת יחסים שהתדרדרה לסקס נטול עתיד, עצם הצגת בן זוגי דאז כאובייקט מיני גם לו לסירוס קל והקשר דעך. אם רק יכולתם לראות את המבט המטומטם שיש לי בעיניים עכשיו הייתם עונים פה אחד סקס!!!

אחד מיוחד עוד אין לי

ולכן אני מעדיפה שבקשרים שאני מעורבת בהם שלפחות יהיה סקס טוב ועובדתית היה לי קשר חם ואוהב עם סקס גרוע ולא הייתה אישה עצבנית ממני ביקום

taz512

New member
ברוכים הבאים, רשימת שמות בפנים!!!

לnoam 16 ולנוAה של הים ולmaxxx2 ולlost soul האחת וכמובן למאלונקה ולמריה ארז ולא נשכח את נינה והים. ברוכים הבאים בצל קורתנו, הנה השאירו ארנקכם בכניסה זה מחסה את דמי החבר שלכם. עם יש מישהו ממכם שעוד לא רץ למאמרים ובדק את הניורמטר שיעשה זאת ברגע זה. זה חשוב מאוד לבדוק אותו על בסיס יומי בשביל לדעת את הלך הרוח בפורום. בעיות תלונות וקושיות (עדיף מברזיל) יתקבלו בברכה ולפעמים באהבה. תשובות ינתנו על בסיס מקום פנוי. ועכשיו לכל האייקונים שלכם. (וואי זה הולך להיות קשה.) noam 16:
נוAה של הים:
maxxx2:
lost soul האחת:
מאלונקה:
מריה ארז:
נינה והים:
מי יתן ונראה אותכם עוד פעמים רבות עם בעיות רבות בפורמונו הקט. ועכשיו לפרסומות. וואי זה היה קשה
טאז, השד והעבודה

../images/Emo46.gif../images/Emo166.gifמצטערת taz512, אבל האייקון

שלי הוא:
. זה פשוט האיקון הרשמי שלי, שאני לא מוותרת, שמופיע תמיד בפורומים בהם אני כותבת וגם נתתי עליו פעם הסבר: לב שחולם ומהרהר. אז בבקשה לא לפגוע בזכויות היוצרים
.

taz512

New member
הועד התכנס.

בישבית הועד נכחו האנשים הבאים: טאז, טאזבר, טאז512, טאזבונד וניצן. הועד התכנס לדון בבקשתה של הנשמה האבודה האחת. הדיון היה סוער אבל לבסוף הוחלט ברוב של שניים מול שלושה. לקבל את בקשתה של הנ"ל. ומעכשיו קיבלת גם את שני אייקונים:
אבל עם דמי החבר לא יעברו במהירות האפשרית למקומם הראוי (חשבון הבנק שלי) אנחנו נשלול זכות זאת, ואז יהיה רע ומר. בתודה הועד. טאז, השד והפיצול

taz512

New member
ברוכים הבאים, רשימת שמות בפנים!!!

לnoam 16 ולנוAה של הים ולmaxxx2 ולlost soul האחת וכמובן למאלונקה ולמריה ארז ולא נשכח את נינה והים. ברוכים הבאים בצל קורתנו, הנה השאירו ארנקכם בכניסה זה מחסה את דמי החבר שלכם. עם יש מישהו ממכם שעוד לא רץ למאמרים ובדק את הניורמטר שיעשה זאת ברגע זה. זה חשוב מאוד לבדוק אותו על בסיס יומי בשביל לדעת את הלך הרוח בפורום. בעיות תלונות וקושיות (עדיף מברזיל) יתקבלו בברכה ולפעמים באהבה. תשובות ינתנו על בסיס מקום פנוי. ועכשיו לכל האייקונים שלכם. (וואי זה הולך להיות קשה.) noam 16:
נוAה של הים:
maxxx2:
lost soul האחת:
מאלונקה:
מריה ארז:
נינה והים:
מי יתן ונראה אותכם עוד פעמים רבות עם בעיות רבות בפורמונו הקט. ועכשיו לפרסומות. וואי זה היה קשה
טאז, השד והעבודה

taz512

New member
בואי לצ´אט

וגם כולם תגיעו לצ´אט, משעמם לי שם לבד. אני צריך שעשוע בזמן האריזה. טאז, השד והבעיות

סומק בלחיי

תודה רבה על הwelcome והאייקון"הו מרגנית" או שאולי זו חרצית בכל מקרה זה נראה כמו פרח שמש שנפתח באור ראשון ונסגר עם ערב ולכן אני מבקשת להוסיף לי גם
או קיי ראיתי עכשיו שזה סביוןואני אכן סוג של צפונית. ושוב תודה.

taz512

New member
תוספת

כיוון שאת כל כך נחמדה ורואים כמובן שפתחת מגדיר צמחים בשביל לגלות את סוג הפרח. אני בלב שלם מציג לך אייקון נוסף:
כי לקראת סוף כהונתי אני מרגיש נדיב. אבל שלא תשכחי לשלם את דמי החבר. טאז, השד והאבירות

למעלה