שאלה שעלתה

taz512

New member
שאלה שעלתה

בשרשור אחר. מה עדיף? אהבה בלי סקס או סקס בלי אהבה? ותנו גם סיבה. טאז, השד והשאלות

זיו25

New member
אהבה בלי סקס

חד וחלק. למרות שזה מאוד פרטני לגבי כל אחד. יש אנשים שמאוד אוהבים סקס ויעשו הכל בשביל לקבל את זה. וכשאתה נמצא במערכת יחסים ממושכת, ופעם לה כואב הראש, ופעם לך אין חשק- שום דבר לא קרה - אפשר לעשות סקס בפעם אחרת - העיקר שהאהבה נשארת. בברכה, זיו.

Dor K

New member
בהחלט אפשר להסתדר בלי סקס!!

איזה כמה שעות...
אבל ברצינות, אהבה יותר חשובה מסקס. אבל רק אהבה, לא תישאר זמן רב, אם לא יהיה בה סקס, או שיהיה בה סקס, אבל זה לא יקרה בין שני שני האנשים האלה...
לכן, אם יש מערכת יחסים שתיבנה רק על אחד משני אלה, לדעתי היא מערכת לא טובה שצריך להפסיק אותה כמה שיותר מהר.

זיו25

New member
הנה עוד דוגמא:

קח גור כלבים קח גור חתולים תן להם לגדול ביחד. תראה שהם מסתדרים מצויין לכל אורך החיים שלהם, ללא סקס. אז אם כלב וחתול יכולים, גם אנחנו יכולים. (לא בטוח? ראה ערך "נזיר" במילון) בברכה, זיו. (מצורפת תמונה כדי להבהיר את הנקודה...)

Idan91

New member
אבל אצלם זו לא

מערכת יחסים רומנטית... הם רק ידידים...

ליאן.

New member
הכוונה היא לקשר ארוך טווח ??

במידה וכן - אף לא אחד מהם!! שתי האופציות הינן בגדר פשרה עבשה שלא אאחל לא לשונאי ולא אויבי.

יש לי חבר אחד

שאני בקשר איתו כבר שמונה שנים. מכיוון שאני לא הומוסקסואל, אז אין בינינו סקס, מה לעשות. אבל אני אוהב אותו אהבת נפש. האם הייתי מחליף את ז ה בכמה מגעים מיניים משובחים? הצחקת אותי. אהבה אהבה ואהבה. כי בלי סקס אולי קשה, אבל בלי אהבה ממש רע - שאל את מי שניסה.

Dor K

New member
אגב, (חצי ../images/Emo32.gif צלוי לשולחן 2!)

הידעתם כי בשנים האחרונות, יותר כסף הושקע במחקר ושימוש בסיליקון להגדלת חזה, וגלולת ויאגרה, מאשר במחקרלמציאת תרופה למחלת האלצהיימר. חוקרים מאמינים כי בשנת 2030, תהיינה קבוצות גדולות של בני אדם שתסתובבנה בעולמינו עם שדיים ענקיים וזיקפות מרשימות, אשר לא יוכלו לזכור מה עושים עם זה.

"תזכיר לי איך קוראים לך?"

אמרה הבלונדינית, cup d, לבחור הסנילי עם האיבר הענק שניסה לגרוב את גרביו על אזניו.

freedom rider

New member
מה שמזכיר לי את הסיפור הבא

כוכב הוליוודי ידוע הגיע בסוף דרכו לבית אבות יוקרתי, וכחמש דקות אח"כ החל לחזר אחרי אחת הדיירות. כאשר היא דחתה אותו, הוא שאל אותה בהתנשאות: "תגידי, את יודעת מי אני?"
"לא", היא ענתה, "אבל תיגש לדלפק והאחות תגיד לך".

ליאן.

New member
גם את אמא שלך אתה יכול לאהוב

אהבת נפש.. אני חושבת הכוונה היא לקשר זוגי, אבל אולי אני טועה.. (טאז, אני טועה?)

כולכם מתחמקים !

לא מדובר על פאוזה זמנית מהסקס בקשר זוגי עם אהבה, אלא חיים ללא סקס לצד אדם אהוב, או סקס מזדמן בלי אהבה. (או שגם אני לא הבנתי?)

אושר מ

New member
לענות?

כפי שליאן אמרה לא זה ולא זה (כי אכן מדובר פה על קשר זוגי!). אבל, במידה ואני בכל זאת נאלצת לבחור מבין השניים, הייתי בוחרת באהבה.

shellyland

New member
חייבים לבחור?

כי בנסיבות מסויימות זה עדיף ובנסיבות אחרות השני. ולא משנה אם לקשר ארוך טווח או לא. יש לי לא מעט קשרים ארוכי טווח משניהם והם בהחלט מספקים אותי למטרות עבורן הם קיימים. רק מה? אף אחד מהם הוא לא "הדבר האמיתי" - מה שהייתי רוצה בשביל עצמי לכל החיים. אבל אם אני ממש ממש חייבת לבחור, אני חושבת שהייתי הולכת על אהבה בלי סקס, כי הסיפוק שם הוא הרבה יותר גדול והרבה יותר שימושי ואפשר להבנות הרבה ממערכת יחסים כזאת, שלא כמו מהסיפוק שיש בסקס בלי אהבה. חוצמזה - סקס אפשר לעשות גם לבד, ואהבה לא.

ל יב י

New member
לא סקס ולא אהבה

איזה מין חיים מלאי תסכול אלה להיות עם אדם אהוב ללא סקס? איזה חיים מלאי תסכול אלו ללא אהבה אבל עם סקס? עדיף בלי כלום !!!

למעלה