שאלה שעלתה במוחי?!

Danielovich

New member
שאלה שעלתה במוחי?!

יש יוצרות בטראנס, ז"א מכל האמנים בתחום הpsytrance יש נשים? בראש עולה לי רק Dali. יש עוד?

Mad Sorcerer

New member
יש מעט מאוד

יש כל מיני חארטות כמו דאלי, מוסי מודי, סאן גירל, סטלה נוטלה (ככה היא נקראת לא?) יש את גליה שגדלה פה בפורום וקוראת לעצמה electra וכבר שיחררה טראק אחד באוטופיה היוצרת היחידה שבאמת מוערכת היא מירנדה השוודית עם שלושה אלבומים שהראשון שבהם phenomena נחשבת לקלאסיקה בסצינה. היא גם שיחררה טראקים תחת השם athena , psychlophedia וההרכב ominus עם אלבום מעולה ב97

X Ripper

New member
תוספות

אריאן-אישתו של גואה גיל ,דה נומוס REE K -יפנית מטורפת אישתו של MASA מטורף עוד יותר אמפיטרה-תקליטנית מברזיל שייכת לליבל פנטזם בקרוב אלבום מישל אדמסון-אין צורך להציג,לאחרונה התחילה לתקלט דומינו-תקליטנית וותיקה הוציאה אלבום לפני שנתיים ואוספי מיקס שלה דווינה אלמוסנינו-חצי הצמד סיריוס איסנסס סוניה ביילי-מחצית הצמד מיינמיידמיין שאין צרוך להוסיף מילים עליו סאלי דולאלי-תקליטנית וותיקה בסצינה האנגלית גולה K-תקליטנית ישראלית משלנו ג'יגה-החצי הנשי של ההרכב אנאלוג פוסי קיטי-תקליטנית של יוטופיה רקורדס

tosh43

New member
איך אתה אומר על מוסי מודי חארטה

טראנס דני במיטבו...

Ominus אחח איזה אלבום גדול אח שלי

עם תמונה של הקוף על הדיסק עצמו.......... Ominus-Shape shifter קטע חזק........ חג שמח אנשים יקרים.........

idenu

New member
האישה שבצוות של Analog Pussy...

זוג נשואים אם אני לא טועה...

למעלה