שאלה שעלתה במוחי

ashkeloni

New member
מוזר....

בן אדם ששומע שהוא הולך למות בדרך כלל מובהל, לא צוחק...

tamarhp

New member
כוכב נולד כאן ויאללה בלאגן!

והופ הופ הופ הופ ויאללה בלאגן! השביעית הפטישית! השביעית הפטישית! או או או או! כוכב נולד אדיר תתחילו כבר לשיר! לא נפסיק לשי-אי-איר לא נפסיק לשי-אי-איר לא נפסיק לשי-אי-איר לא נפסיק לשי-אי-איר! (ברגעי התחרפנות....)

אל תזכירי לי... ../images/Emo4.gif וכנסו...

וד"א, היום בשיעור אנגלית למדנו במעבדה. במעבדה שלנו יש הרבה הד. התעשטשתי 5 פעמים, וכל אפצ'י שלי זה פצצה... פעם הראשונה - המורה עשתה כזה: כולם ללכת למקלטים!!!!!! פעם שניה הבנות התעצבנו (אחת הבנות התעצבנה עלי לפני כמה ימים שאני עושה את האפצ'ים הענקיים בכוונה, ומאז כלהבנות התלהבו מהקטע וכל אפצ'י הן אומרות לי את זה, וזה כ"כ לא נכווווון) פעם שלישית המורה שמה ת'יד שלה מתחת לחולצה ועשתה כאילו הלב שלה דופק ופעמיים אחרונות המורה ירדה עלי בדברים אחרים, לא זוכרת... היא אחלה מורה... אבל זה היהכזה מצחיק במציאווווווות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובכלל, אח,כ בשיעור מתמטיקה עשיתי עוד 2 אפצ'ים ענקיים, וגם בתחילת היום, בשיעור הבעה, עשיתיאפצ'י ענקקקק... משו עבר עלי היום
התקררתי?
לילה טוב וסליחה על הפיסוקוהכל אבל המקש רווח שלנו נדפק לדמרי, ואו שהוא לא נלחץ או שהוא נלחץ ולא עוצר... בעעעעעעעע דוגמאות פה לפניכם...

ashkeloni

New member
לאחר שמירה של התמונה אל המחשב

ולאחר שהגדלתי אותה המון המון אני חייב להגיד:

ashkeloni

New member
כן

בדיוק כמו החתולה הצולעת שנדרסה אתמול מול תחנת המשטרה

טוב, אז ככה......

אומנם אני לא הייתי בשום מפגש פורום.... (כי הצטרפתי מאוחר יותר.....- רק אחרי המפגש האחרון...) אבל בכל זאת- ראיתי תמונות, והן נורא נחמדות, נחמד לראות שם את כולם- כמעט.... וכן גם את אחי- שנראה שונה להפליא....- כן, כן...... וחוצמזה- איתי הכל מצווווווין, תודה ששאלת.

tamarhp

New member
ברור שנחמדות

אני שם
ליעד נראה שונה? למה? בגלל המבט הזומם שהוא נעץ בליאור?

תודה- תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אומנם אין כמו אחי...... אבל יש יותר- אני
(סליחה על השחצנות......- אבל זה חדפעמי..) תסלח לי הפעם נכון???

למעלה