שאלה שעברה במוחי..

• פותח הנושא afl3
  • פורסם בתאריך

afl3

New member
שאלה שעברה במוחי..

מה קורה במקרה שאני מזמן נשמתו של אדם חי בסיאנס...? הנשמה "תבוא"? חשבתי שלא..הרי הוא חי.. אבל, כשהנשמה נמצאת בתוך הגוף, היא לא כלואה בו- אלא רק שוכנת בו.. היא בהחלט מסוגלת לצאת ממנו בזמן שהאדם עוד חי. (כמו המצב ההוא ששכחתי את שמו (מישו יודע?)- שהאדם גורם ליציאה מכוונת של נשמתו מהגוף ורואה את גופו שוכב). אז מה בעצם קורה? מישו ניסה..? הנשמה תגיע?, אם כן, מה יקרה לאדם החי שאת נשמתו אני "מביא" בזמן הזימון עצמו?- הרי בזמן הנתון הזה הוא בלי נשמה אשמח לשמוע דעתכם בעניין

ת מ ו ז

New member
הדיון הזה עלה לא מזמן בפורום

הנשמה של האדם היא חלק מהאדם, ככה שאני לא חושבת שאפשר לזמן נשמה של אדם, אתה פשוט יכול לדבר אם האדם עצמו, למה אתה לא עושה את זה?

I am a freak

New member
הניסוח שלך מראה את החור שיש לך

[חור בהבנה, כמובן] "מה קורה במקרה שאני מזמן נשמתו של אדם חי בסיאנס...?" בסיאנס, אתה לא יכול "לכפות" על רוח לעלות, אתה רק יכול לפתוח את עצמך לתקשר. סיאנס נחשב לתקשור ברמה נחותה ביותר- ומשם בעצם מגיעה האפשרות לכל אחד לעשות סיאנס. כאמור, בסיאנס אתה יוצר את הדרך לרוח להגיע ותקשר ופותח לעצמך את האפשרות לשמוע מה שיש לה להגיד- אבל אתה בשום אופן לא יכול להחליט מה יעלה בסיאנס, אתה רק יכול לבקש. לכן, אתה יכול לבקש להעלות נשמה של אדם חי, הסיכוי שזה יקרה- הוא אפסי. הפריק.

.m

New member
למה../images/Emo35.gif

המצב ההוא ששכחת את שמו נקרא "הטלה אסטרלית" או "מסע אסטרלי". בעקרון כשנשמה יורדת לתוך גוף פיזי, יורדים רק אחוזים מסויימים ממנה. חלק ממנה נשאר "בין העולמות". זהו ה"אני העליון" המדובר. בזמן הטלה אסטרלית, רוב הנשמה יוצאת מן הגוף, אך חלק ממנה נשאר בתוכו, כך שהגוף לא נותר "ללא נשמה" בשום זמן נתון, אלא בזמן המוות (ובשלבי ההתפתחות העוברית הראשונים, לפני שהנשמה נכנסת לתוכו, אם אפשר לקרוא לכך גוף). ודאי שהנשמה יכולה לצאת מהגוף, אבל אתה לא יכול "לאלץ" אף נשמה לבוא, אם היא לא רוצה. למה שתרצה לזמן נשמה של אדן חי? כמו שמישהו כתב פה "לך דבר איתו"... ולא פחות רלוונטי - למה שנשמה של אדם חי תרצה לבוא?
mai

afl3

New member
לא לא..אין לי שום כוונה..חח

באמת עדיף לדבר איתו מן הסתם. פשוט תהיתי מה קורה לאדם אם אני מכריח את הנשמה לצאת.. ולא- אין לי ידע (עדיין) בסיאנס וזה..אני ממש חדש- כך שלא ידעתי שאי אפשר להכריח.

למעלה