שאלה שנישאלתי

קטי30

New member
../images/Emo216.gifמה זה השטויות האלה../images/Emo4.gif../images/Emo216.gif

מה ה|קשר
מה ענין שמיטה להר סיני
מה קשור (_Y_) לקדחת
בוגדת = אישה שהיא לא אמינה "נותנת" = "לוקחת" (אחת שיודעת מה היא רוצה מהחיים שלה משוחררת וחופשיה לא יחסי ולא ערדליים

קטי30

New member
בטח שבוודאי../images/Emo8.gif

לקיץ יש סנדלים לאביב קבקבים לחורץ מגפיים ולסתיו ערדליים חיי אלוהים חנות שלמה
לילה טוב לך

Rinattt

New member
היית צריכה להגיד...

מה הקשר בין מחט לתחת
חוץ מזה חושבת כמוך :)

קטי30

New member
צ'טערת אוּחתי בשניהם יש חור../images/Emo3.gif

חיחיי
עכשיו נסי למצוא משותף בין מחת לקדחת ......
לזה ת'כוון המשוררת
ממש אין פה עכשיו מיד תשני תחנה |רדיו| ותהיי תמימת דעים איתי ועם אנוכי מחכים לך

קטי30

New member
מחט(תיקון) לפני תרביצי לי ../images/Emo9.gif

אבשלום מחט זה שעם האצבעוני
מחלי לי מחלי לי מחלי לי 3 פ' שאני ארגע "מצד שמיים" לפחות

maof

New member
היי צריכה להגיד...../images/Emo13.gif

יאללה בררררר
מעוף

Rinattt

New member
חחחחחחחח

תשמע את ה"יאללה ברעעעעעעעע" הרבה יותר מצחיק יאללה בררררררררררר? הורסת כשהיא אומרת את זה

גאקיטו

New member
בגידה זה תחביב מגונה ../images/Emo42.gif

החברה המודרנית הרבה מעודדת..מייד לבגוד. חבל שכך.. והפליאה. זה לרוב לא מחוסר סקס .. אלה מחיפוש השונה והאחר=או האחרת כיצר סקרני לא נשלט. בכלל שמעתי מנשים שלא יבגדו בעצ מצב רוח ירוד..... אלה "נהפוכו ".....בזמן שהכל יציב ונעים ושקט בזוגיות.(אולי בעצם השקט משפיע) חח בכנות

קבל תיקון..יקירי..

אשה-לוקחת ! אתה זה הציד-כבר מזמן. אתה פשוט לא כ"כ על הכדור... ואם בא לה-כמו שלך היה בא-לא יעזור לך כ"כ. כי אם אשה רוצה-היא תקבל. וההיפך לא עובד בקלות,אם אתה כ"כ רוצה והיא ממש לא רוצה-לא תקבל ! אנחנו הגברים,בד"כ נותנים בקלות-כי אם יש מצב אנחנו פחות,יחסית לנשים..מתנגדים. גם אם ישנן נשים המזכירות גברים בהתנהגותן,עדיין,אנחנו חושבים עם הזין. ולבגוד? לא ממש קשור לעניין.

Rinattt

New member
לא הבנתי כלום ../images/Emo11.gif

אנחנו נותנות או הם נותנים? אם גם אנחנו נותנות והם נותנים אז מי לוקח?

Rinattt

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif

יווווווו למה ככה מודגש??? הפחדת אותי...
אבל אם לא אוציא לשון לא ידעו אם... אני נותנת או לוקחת או שניהם יחד ממש טרייד אין נהיה כל העסק הזה...

פברואר68

New member
אולי" המראה" תעזור לך לקבל תשובה

האם גבר ש"נותן" בקלות בתחילת היחסים יש לו פוטנציאל יותר גבוה לבגוד לבגוד ( אם בכלל ) בהמשייך היחסים מאשר גבר שלא "נותן" בקלות ? האם כך הוא ינהג עם כל אישה וכמובן שקלות זה דבר יחסי בין גבר לגבר ..... מקווה שעזרתי לך להבין את עצמך ולענות לעצמך במבט אחר........ פברואר

גבר אף פעם לא "נותן"

גבר משיג את מה שהוא רוצה. העניין הוא שגם נשים רוצות להשיג ואכן משיגות אבל משום מה קוראים לזה "נותנות". כאילו מה? אנחנו נותנות מתנה? מתנה זה דבר שנותנים ללא תנאים, לדעתי. ואם שוכבים עם מישהו אין לנו תנאים? בטח שיש: או שחושבים ישר על איך הוא יהיה בתור בעל? אבא? או האם הוא יוכל להיות הידיד הקבוע שתמיד שוכבים איתו? או שפשוט כדאי "לתת", לקבל, להשיג ולזרוק. התנאים מתחילים עוד לפני ש"נותנים". מאחר והגבר נטול מחשבות כאלו שברומו של עולם (ואני כמובן מכלילה - לא להעלב) הוא חושב שהוא כבש טריטוריה שנשארת בלעדית שלו. אם הוא מתייחס לאישה כאל טריטוריה או שהיא תעזוב או שהיא תבגוד (אם אין לה אומץ לעזוב). כך שלדעתי, אשה "משיגה" לא בהכרח תבגוד קודם - השאלה היא איך הגבר מתייחס ל"מתנה" שהוא מקבל ממנה.

אא ניר

New member
והנה שאלה שאני נשאלתי...:

בחור ששואל שאלה מטומטמת, הוא מטומטם, או שנפלט לו ?

למעלה